Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Golden W☆rriors .:*Devils FC*:.
5-3-2-gegen Tactiek lucife7
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
65.7 gemiddelde waardering 67.9
outstanding Schieten formidable
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


5e minuut.
Vân Quang kopt de bal weg. Nam Việt rent richting de bal. Nam Việt geeft een hoge lob. Crexell rent richting de bal. Crexell draait met de bal, schiet en ... Păcală verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Kum rent richting de bal. Zanabria onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden W☆rriors - .:*Devils FC*:. 1:0

9e minuut.
Dawson onderschept slim de pass. Dawson passt de bal zonder na te denken. Udroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udroiu draait met de bal, schiet en ... Quốc Khánh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Golden W☆rriors - .:*Devils FC*:. 1:1

11e minuut.
Klungelig pakt Vân Quang de bal. Feitoza Dias rent richting de bal. Feitoza Dias geeft een lange en hoge pass. Vân Quang geeft de bal voor. Crexell maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Nam Việt speelt de bal door. Vân Quang rent richting de bal. Vân Quang passt de bal met de wreef. Kum is nu in balbezit. Kum schiet op doel. Păcală verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Thế Hùng met een sublieme pass. Pássaro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Udroiu. Udroiu krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Flaminio is nu in balbezit. Flaminio passt de bal zonder na te denken. Udroiu rent richting de bal. Udroiu schiet op doel. Quốc Khánh probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Anh Hoàng probeert naar een medespeler te passen. González Rey rent richting de bal. Pássaro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pássaro krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Crexell passt de bal met de wreef. Vân Quang rent richting de bal. Vân Quang geeft een lange en hoge pass. Crexell is nu in balbezit. Crexell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden W☆rriors - .:*Devils FC*:. 2:1

39e minuut.
Bình Nguyên probeert naar een medespeler te passen. Vân Quang rent richting de bal. Vân Quang met een sublieme pass. Crexell bereikt de bal nog maar net als eerste. Crexell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Trung Phúc probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vân Quang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vân Quang probeert naar een medespeler te passen. Crexell is nu in balbezit. Crexell draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden W☆rriors 46%, .:*Devils FC*:. 54%.
Golden W☆rriors - .:*Devils FC*:. 2:1

48e minuut.
Tấn Thành geeft een hoge lob. Vân Quang is nu in balbezit. Vân Quang passt de bal in één keer door. Kum rent richting de bal. Kum schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Păcală kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Inworp. Runturambi komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Jakubczyk geeft een lange en hoge pass. Crexell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jakubczyk geeft een hoge lob. Udroiu is nu in balbezit. Udroiu geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Jakubczyk rent richting de bal. González Rey rent richting de bal. González Rey passt de bal met de wreef. Udroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udroiu geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Quốc Khánh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Staczanowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Quốc Khánh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Anh Hoàng verovert de bal door een tackle van achteren. Staczanowski is nu in balbezit. Anh Hoàng begaat een overtreding. Anh Hoàng krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Inworp. Petardo komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Nam Việt passt de bal zonder na te denken. Thế Hùng rent richting de bal. Thế Hùng met een sublieme pass. Crexell is nu in balbezit. Crexell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Udroiu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Târlea komt het veld opgelopen.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoàng Quyết komt het veld opgelopen. Wojnowski komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Tấn Thành is nu in balbezit. Tấn Thành passt de bal met de wreef. Vân Quang rent richting de bal. Vân Quang geeft een lange en hoge pass. Crexell krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Dawson probeert naar een medespeler te passen. González Rey geeft een hoge lob. Wojnowski kopt de bal weg. Staczanowski rent richting de bal. Staczanowski schiet op doel. Quốc Khánh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
González Rey passt de bal met de wreef. Nam Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Việt speelt de bal door. Kum is nu in balbezit. Kum schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden W☆rriors 50%, .:*Devils FC*:. 50%.
Golden W☆rriors - .:*Devils FC*:. 2:1