Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 13:28
  • Competitiewedstrijd: V-League
  • Stadion: Red Star Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 25665
Sao Đỏ FC Lê Tuấn - FC
5311 Tactiek 4-2-2-2
43% Balbezit 57%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
64 gemiddelde waardering 63.8
outstanding Schieten very good
excellent Passen excellent
very good Verdedigen incredible


8e minuut.
Daar is López Molero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Molero passt de bal in één keer door. Schipka is nu in balbezit. Schipka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sao Đỏ FC - Lê Tuấn - FC 1:0

17e minuut.
Giacco is nu in balbezit. Giacco passt de bal zonder na te denken. White is nu in balbezit. Coriacenco verovert de bal door een tackle van achteren. Coriacenco draait met de bal, schiet en ... Dhorasoo bokst de bal weg.

18e minuut.
Inworp. López Molero met de inworp. Priestley speelt de bal door. Coriacenco rent richting de bal. Coriacenco haalt uit met een fantastische trap. Dhorasoo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pabón neemt de hoekschop. Schipka springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Pabón geeft een lange en hoge pass. Coriacenco kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mohd Yassin de bal onder controle te krijgen. Schipka is nu in balbezit. Schipka haalt uit met een fantastische trap. Dhorasoo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Coriacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Coriacenco haalt uit met een fantastische trap. Dhorasoo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sao Đỏ FC - Lê Tuấn - FC 2:0

36e minuut.
Priestley met een sublieme pass. Pabón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabón passt de bal in één keer door. Coriacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Coriacenco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Rębacz is nu in balbezit. Rębacz probeert naar een medespeler te passen. Świderski rent richting de bal. Świderski draait met de bal, schiet en ... Grujević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sao Đỏ FC - Lê Tuấn - FC 2:1

43e minuut.
Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică geeft een hoge lob. Pudar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rębacz onderschept slim de pass. Rębacz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sao Đỏ FC 58%, Lê Tuấn - FC 42%.
Sao Đỏ FC - Lê Tuấn - FC 2:1

46e minuut.
Bekdemir rent richting de bal. Bekdemir geeft een lange en hoge pass. Giacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacco geeft een hoge lob. Świderski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Pabón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabón speelt de bal door. Coriacenco rent richting de bal. Coriacenco draait met de bal, schiet en ... Dhorasoo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sao Đỏ FC - Lê Tuấn - FC 3:1

65e minuut.
López Molero geeft de bal voor. Bekdemir kan de bal niet met de borst controleren. Coriacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabón haalt uit met een fantastische trap. Dhorasoo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Rębacz is nu in balbezit. Coriacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Rębacz verovert de bal door een tackle van achteren. Rębacz geeft een lange en hoge pass. Świderski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Pabón passt de bal in één keer door. Coriacenco is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pabón neemt de hoekschop. Coriacenco kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
White met een harde bal richting middenveld. López Molero kopt de bal weg. Schipka is nu in balbezit. Schipka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sao Đỏ FC - Lê Tuấn - FC 4:1

82e minuut.
Coriacenco is nu in balbezit. White speelt de bal door. Bekdemir speelt de bal door. Rębacz rent richting de bal. Rębacz geeft een hoge lob. Grujević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Faugerat passt de bal zonder na te denken. Pabón met een sublieme pass. Coriacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Coriacenco schiet op doel. Dhorasoo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sao Đỏ FC - Lê Tuấn - FC 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sao Đỏ FC 45%, Lê Tuấn - FC 55%.
Sao Đỏ FC - Lê Tuấn - FC 5:1