Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 13:28
  • Competitiewedstrijd: V-League
  • Stadion: Thiên Đường
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 36953
CLBBĐ GđôN ✧Captain Sài Gòn✧
metal Tactiek 5-2-1-2 Left
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
5 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 12
66.5 gemiddelde waardering 65
very good Schieten formidable
excellent Passen excellent
brilliant Verdedigen outstanding


4e minuut.
Hasu met een sublieme pass. Zucca rent richting de bal. Zucca passt de bal zonder na te denken. Ðức Nhân rent richting de bal. Ðức Nhân draait met de bal, schiet en ... Ytreland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thế Doanh met een snelle inworp. Zucca bereikt de bal nog maar net als eerste. Zucca geeft de bal voor. Duy Bảo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Tapušković is nu in balbezit. Tapušković passt de bal in één keer door. Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinescu is nu in balbezit. Marinescu haalt uit met een fantastische trap. Gawin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ðức Nhân rent richting de bal. Thế Doanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Doanh geeft een lange en hoge pass. Duy Bảo springt en kopt de bal. Ytreland werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kabelev komt het veld opgelopen. Tarazona komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawin met een sublieme pass. Tarazona kopt de bal weg. Marinescu rent richting de bal. Marinescu draait met de bal, schiet en ... Gawin bokst de bal weg.

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Anh Quang stond buitenspel. Končarević komt het veld opgelopen. Tatoyan komt het veld opgelopen. Esquivel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CLBBĐ GđôN 29%, ✧Captain Sài Gòn✧ 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CLBBĐ GđôN - ✧Captain Sài Gòn✧ 0:0

54e minuut.
Banide kopt de bal weg. Tapušković geeft een hoge lob. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel draait met de bal, schiet en ... Gawin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CLBBĐ GđôN - ✧Captain Sài Gòn✧ 0:1

56e minuut.
Kabelev is nu in balbezit. Kabelev passt de bal zonder na te denken. Tapušković met een sublieme pass. Esquivel rent richting de bal. Esquivel haalt uit met een fantastische trap. Gawin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Zucca rent richting de bal. Zucca passt de bal met de wreef. Tarazona probeert naar een medespeler te passen. Tatoyan is nu in balbezit. Tatoyan draait met de bal, schiet en ... Gawin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Zucca bereikt de bal nog maar net als eerste. Zucca passt de bal met de wreef. Ðức Nhân rent richting de bal. Ðức Nhân schiet op doel. Ytreland probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CLBBĐ GđôN 52%, ✧Captain Sài Gòn✧ 48%.
CLBBĐ GđôN - ✧Captain Sài Gòn✧ 0:1