Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
.:*Devils FC*:. Sao Đỏ FC
lucife7 Tactiek 5311
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
63.9 gemiddelde waardering 63.5
formidable Schieten excellent
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen excellent


3e minuut.
Inhauser passt de bal met de wreef. González Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. González Rey passt de bal zonder na te denken. Udroiu rent richting de bal. Udroiu draait met de bal, schiet en ... Grujević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Flaminio passt de bal met de wreef. Udroiu rent richting de bal. Sibiescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sibiescu krijgt een gele kaart. Udroiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Staczanowski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
.:*Devils FC*:. - Sao Đỏ FC 1:0

14e minuut.
Sibiescu is nu in balbezit. Sibiescu geeft een lange en hoge pass. Ciardi rent richting de bal. Ciardi geeft een hoge lob. Staczanowski krijgt zijn hoofd ertegen. Grujević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
López Molero speelt de bal door. Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban passt de bal zonder na te denken. Coriacenco is nu in balbezit. Coriacenco schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Păcală bokst de bal weg.

29e minuut.
Staczanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Sibiescu ... Strafschop! Staczanowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Staczanowski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Grujević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
.:*Devils FC*:. - Sao Đỏ FC 2:0

30e minuut.
Staczanowski passt de bal met de wreef. González Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. González Rey passt de bal zonder na te denken. Daar is Udroiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udroiu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grujević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Grujević met een sublieme pass. Ciardi rent richting de bal. Pabón begaat een overtreding. Ciardi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

31e minuut.
González Rey kopt de bal weg. Inhauser speelt de bal door. Ciardi is nu in balbezit. Ciardi geeft een hoge lob. Staczanowski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Dawson speelt de bal door. Ciardi is nu in balbezit. Pabón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pabón krijgt een gele kaart. Ciardi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. González Rey zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ciardi geeft een hoge lob. Staczanowski springt en kopt de bal. Grujević werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
.:*Devils FC*:. - Sao Đỏ FC 3:0

38e minuut.
López Molero passt de bal met de wreef. Pabón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabón geeft de bal voor. Schipka maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Flaminio rent richting de bal. Flaminio passt de bal met de wreef. González Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. González Rey geeft een hoge lob. Staczanowski springt en kopt de bal. Grujević bokst de bal weg.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pudar komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .:*Devils FC*:. 41%, Sao Đỏ FC 59%.
.:*Devils FC*:. - Sao Đỏ FC 3:0

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Staczanowski stond buitenspel. Runturambi komt het veld opgelopen.

59e minuut.
López Molero passt de bal in één keer door. Schipka is nu in balbezit. Jakubczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban schiet op doel. Păcală bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ingimarsson komt het veld opgelopen. Thiện Ân komt het veld opgelopen. Pabón neemt de hoekschop. Coriacenco maakt een snoekduik en kopt de bal. Păcală verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Zanabria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
.:*Devils FC*:. - Sao Đỏ FC 3:1

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Târlea komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Uchyła bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Târlea. Uchyła is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wojnowski komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Dawson passt de bal met de wreef. Daar is Wojnowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santiesteban speelt de bal door. Coriacenco is nu in balbezit. Coriacenco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Coriacenco is nu in balbezit. Coriacenco haalt uit met een fantastische trap. Păcală maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .:*Devils FC*:. 54%, Sao Đỏ FC 46%.
.:*Devils FC*:. - Sao Đỏ FC 3:1