Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 13:28
  • Competitiewedstrijd: Hạng I.01
  • Stadion: HomeLand Park
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 14201
Home United VN LiverpoolFC
4-1-3-2 Tactiek Phong ngu chat
64% Balbezit 36%
26% Spel op eigen helft 74%
22 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
50.9 gemiddelde waardering 35.5
very good Schieten average
very good Passen adequate
excellent Verdedigen average


4e minuut.
Inworp. Malínek met een snelle inworp. Hatton speelt de bal door. Pita is nu in balbezit. Pita schiet op doel. Gueye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Daar is Burke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hatton rent richting de bal. Burke begaat een overtreding. Burke krijgt een gele kaart. Hatton is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dekort komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Malínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Malínek speelt de bal door. Hatton is nu in balbezit. Hatton schiet op doel. Gueye probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Pita kopt de bal weg. Daar is Sava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hatton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Home United - VN LiverpoolFC 1:0

24e minuut.
Hatton bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabanadas speelt de bal door. Pita is nu in balbezit. Pita schiet op doel. Gueye werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Home United - VN LiverpoolFC 2:0

28e minuut.
Rabanadas is nu in balbezit. Rabanadas passt de bal zonder na te denken. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatton verovert de bal door een tackle van achteren. Hatton draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Van Der Auwera passt de bal zonder na te denken. Haeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Haeck geeft de bal voor. Hatton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Home United - VN LiverpoolFC 3:0

33e minuut.
Rabanadas verovert de bal door een tackle van achteren. Rabanadas speelt de bal door. Haeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Haeck geeft een lange en hoge pass. Hatton maakt een snoekduik en kopt de bal. Gueye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Lorenzini met een sublieme pass. Malínek is nu in balbezit. Malínek passt de bal met de wreef. Wilimowski rent richting de bal. Wilimowski geeft een lange en hoge pass. Gueye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Hatton is nu in balbezit. Sava legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hatton is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rabanadas legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Gueye maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Home United - VN LiverpoolFC 4:0

45e minuut.
Hatton raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szloch komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Home United 23%, VN LiverpoolFC 77%.
Home United - VN LiverpoolFC 4:0

46e minuut.
Dekort passt de bal in één keer door. Haeck is nu in balbezit. Haeck geeft de bal voor. Pita is nu in balbezit. Pita schiet op doel. Gueye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Szloch rent richting de bal. Rabanadas speelt de bal door. Samojeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Pita onderschept slim de pass. Pita haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Dekort verovert de bal door een tackle van achteren. Dekort passt de bal in één keer door. Samojeden is nu in balbezit. Pita onderschept slim de pass. Pita schiet op doel. Gueye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Sava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pita is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Home United - VN LiverpoolFC 5:0

81e minuut.
Wilimowski geeft een lange en hoge pass. Kőteleky is nu in balbezit. Viderman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kőteleky raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kőteleky kan niet meer verder spelen. Montalvan komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Dekort heeft problemen om de bal te vangen. Khải Tuấn geeft de bal voor. Balog bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Home United 28%, VN LiverpoolFC 72%.
Home United - VN LiverpoolFC 5:0