Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CLB Quang Ngai ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆
31.231 Tactiek #game2
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 50.7
excellent Schieten very good
good Passen solid
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Ginguinhas geeft een lange en hoge pass. Bilgenç heeft problemen om de bal te vangen. Urkis is nu in balbezit. Urkis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Urkis bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
CLB Quang Ngai - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ 1:0

4e minuut.
Maiolini speelt de bal door. Urkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Urkis schiet op doel. Staręga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Martirosyan verovert de bal door een tackle van achteren. Martirosyan geeft een hoge lob. Walendzik kopt de bal weg. Cervinski rent richting de bal. Cervinski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Méhes bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhes passt de bal in één keer door. Maiolini rent richting de bal. Maiolini haalt uit met een fantastische trap. Couce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CLB Quang Ngai - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ 1:1

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Walendzik stond buitenspel. Bilgenç neemt vlug de vrije trap. Maiolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Danciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Danciu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Emmerson passt de bal met de wreef. Walendzik heeft problemen om de bal te vangen. Walendzik haalt uit met een fantastische trap. Ginguinhas probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CLB Quang Ngai - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ 2:1

23e minuut.
Bảo Long geeft een hoge lob. Schneeberger kopt de bal weg. Cervinski rent richting de bal. Méhes onderschept slim de pass. Méhes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Silivaş met een sublieme pass. Danciu rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Silivaş geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Maiolini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CLB Quang Ngai - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ 2:2

33e minuut.
Vaquero probeert naar een medespeler te passen. Maiolini rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cabanne. Maiolini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vaquero neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Walendzik stond buitenspel. Ginguinhas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Maiolini is nu in balbezit. Maiolini schiet op doel. Couce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CLB Quang Ngai - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ 2:3

41e minuut.
Méhes rent richting de bal. Vaquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaquero geeft een hoge lob. Maiolini krijgt zijn hoofd ertegen. Couce maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CLB Quang Ngai - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CLB Quang Ngai 46%, ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ 54%.
CLB Quang Ngai - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ 2:4

51e minuut.
Silivaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Silivaş geeft de bal voor. Maiolini bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Silivaş geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maiolini rent richting de bal. Maiolini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CLB Quang Ngai - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ 2:5

54e minuut.
Danciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Danciu passt de bal met de wreef. Maiolini rent richting de bal. Maiolini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cervinski is nu in balbezit. Cervinski geeft een hoge lob. Walendzik rent richting de bal. Walendzik draait met de bal, schiet en ... Staręga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CLB Quang Ngai - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ 3:5

69e minuut.
Ngọc Thiện met de inworp. Cervinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaquero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cervinski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

70e minuut.
Cervinski speelt de bal door. Urkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneeberger is nu in balbezit. Urkis onderschept slim de pass. Urkis draait met de bal, schiet en ... Staręga bokst de bal weg. Urkis is nu in balbezit. Urkis haalt uit met een fantastische trap. Staręga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

73e minuut.
Espíndola is nu in balbezit. Espíndola passt de bal zonder na te denken. Walendzik rent richting de bal. Walendzik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CLB Quang Ngai - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ 4:5

79e minuut.
Vincenti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cervinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervinski geeft een hoge lob. Walendzik is nu in balbezit. Walendzik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Cervinski passt de bal in één keer door. Urkis rent richting de bal. Urkis speelt de bal door. Walendzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Walendzik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CLB Quang Ngai - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ 5:5

90e minuut.
Schneeberger verovert de bal door een tackle van achteren. Schneeberger geeft de bal voor. Méhes kopt de bal weg. Maiolini rent richting de bal. Maiolini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CLB Quang Ngai 40%, ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CLB Quang Ngai - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ 5:5