Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hải Dương Home United
4-4-hai Tactiek 4-1-3-2
58% Balbezit 42%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
61.4 gemiddelde waardering 52.2
very good Schieten solid
excellent Passen solid
formidable Verdedigen solid


14e minuut.
Klungelig pakt Trung Hoàng de bal. Pita is nu in balbezit. Trung Hoàng maakt een afschuwelijke overtreding. Trung Hoàng krijgt een gele kaart. Pita is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dekort met een snel genomen vrije trap. Bondarciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondarciuc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hải Dương - Home United 0:1

16e minuut.
Sadowski is nu in balbezit. Sadowski met een sublieme pass. Hoàng Sửu is nu in balbezit. Hoàng Sửu geeft de bal voor. Trung Giang krijgt zijn hoofd ertegen. Bratkowski bokst de bal weg.

30e minuut.
Sadowski passt de bal in één keer door. Trung Giang rent richting de bal. Lorenzini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lorenzini krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Malínek geeft een hoge lob. Martirena kopt de bal weg. Rabanadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondarciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondarciuc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hải Dương 50%, Home United 50%.
Hải Dương - Home United 0:1

46e minuut.
Bondarciuc passt de bal met de wreef. Daar is Viderman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Hà rent richting de bal. Hoàng Hà schiet op doel. Bratkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Martirena geeft de bal voor. Viderman kopt de bal weg. Martirena geeft een lange en hoge pass. Hoàng Hà is nu in balbezit. Hoàng Hà haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Wilimowski speelt de bal door. Malínek is nu in balbezit. Malínek met een sublieme pass. Pita bereikt de bal nog maar net als eerste. Pita haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Hoàng Sửu geeft een lange en hoge pass. Hoàng Hà springt en kopt de bal. Lorenzini onderschept slim de pass. Trung Giang rent richting de bal. Trung Giang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hải Dương - Home United 1:1

75e minuut.
Wilimowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoàng Sửu met een snelle inworp. Sadowski is nu in balbezit. Sadowski geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Trung Hoàng rent richting de bal. Rabanadas onderschept slim de pass. Rabanadas met een sublieme pass. Pita bereikt de bal nog maar net als eerste. Pita draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hải Dương 51%, Home United 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hải Dương - Home United 1:1