Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Man Quang FC CLB Quang Ngai
2323 Tactiek 31.231
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
53.1 gemiddelde waardering 50.8
very good Schieten excellent
solid Passen good
solid Verdedigen solid


5e minuut.
Albertino met een sublieme pass. Bahtiyaroğlu is nu in balbezit. Clair maakt een afschuwelijke overtreding. Clair krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Mezzadra probeert naar een medespeler te passen. Xenopoulos rent richting de bal. Espíndola onderschept slim de pass. Mezzadra geeft een lange en hoge pass. Walendzik krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kalkbrenner geeft een lange en hoge pass. Martirosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karan verovert de bal door een tackle van achteren. Karan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Quang FC - CLB Quang Ngai 1:0

13e minuut.
Vincenti is nu in balbezit. Albertino verovert de bal door een tackle van achteren. Clair legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Albertino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Albertino legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Couce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Emmerson rent richting de bal. Karan verovert de bal door een tackle van achteren. Martirosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karan onderschept slim de pass. Karan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kalkbrenner passt de bal zonder na te denken. Haukilahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Haukilahti passt de bal met de wreef. Albertino is nu in balbezit. Albertino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Vincenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincenti geeft de bal voor. Xenopoulos kopt de bal weg. Albertino bereikt de bal nog maar net als eerste. Albertino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Couce met een harde bal richting middenveld. Haukilahti kopt de bal weg. Martirosyan heeft problemen om de bal te vangen. Bahtiyaroğlu rent richting de bal. Bahtiyaroğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Xenopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzadra verovert de bal door een tackle van achteren. Mezzadra probeert naar een medespeler te passen. Urkis rent richting de bal. Urkis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Man Quang FC - CLB Quang Ngai 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Quang FC 51%, CLB Quang Ngai 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Man Quang FC - CLB Quang Ngai 1:1

50e minuut.
Espíndola verovert de bal door een tackle van achteren. Espíndola probeert naar een medespeler te passen. Urkis heeft problemen om de bal te vangen. Urkis haalt uit met een fantastische trap. Relić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Quang FC - CLB Quang Ngai 1:2

68e minuut.
Martirosyan kopt de bal weg. Inworp. Short zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haukilahti rent richting de bal. Haukilahti geeft de bal voor. Couce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Emmerson rent richting de bal. Short tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Emmerson raakt geblesseerd tijdens het duel. Martirosyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Walendzik springt en kopt de bal. Relić bokst de bal weg.

86e minuut.
Kalkbrenner geeft de bal voor. Vincenti kopt de bal weg. Mezzadra probeert naar een medespeler te passen. Daar is Urkis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urkis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Quang FC 59%, CLB Quang Ngai 41%.
Man Quang FC - CLB Quang Ngai 1:2