Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tiền Giang 1 Hòn Ngọc Viễn Đông
4231 Tactiek 4-4-2-ATT
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
17 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
50.9 gemiddelde waardering 43.2
solid Schieten average
solid Passen very good
solid Verdedigen good


5e minuut.
Phước An onderschept slim de pass. Hải Ðăng verovert de bal door een tackle van achteren. Guei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guei krijgt een gele kaart. Hải Ðăng is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hải Ðăng zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Khắc Duy maakt een snoekduik en kopt de bal. Pinheiro bokst de bal weg.

7e minuut.
Thịnh Cường onderschept slim de pass. Inworp. Segovia met de inworp. Pelikán geeft een lange en hoge pass. Vajda krijgt zijn hoofd ertegen. Afilipoaiei bokst de bal weg.

11e minuut.
Nam An rent richting de bal. Nam An geeft de bal voor. Segovia kopt de bal weg. Vajda is nu in balbezit. Vajda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Thanh Hải probeert de bal aan de voet te houden. Breuer met een sublieme pass. Vajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vajda schiet op doel. Afilipoaiei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiền Giang 1 - Hòn Ngọc Viễn Đông 1:0

15e minuut.
Daar is Matějů, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vajda rent richting de bal. Poniatowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Poniatowski krijgt een gele kaart. Vajda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vajda zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Thịnh Cường heeft problemen om de bal te vangen. Vajda rent richting de bal. Vajda draait met de bal, schiet en ... Afilipoaiei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiền Giang 1 - Hòn Ngọc Viễn Đông 2:0

22e minuut.
Klungelig pakt Matějů de bal. Vajda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thịnh Cường. Thịnh Cường krijgt een gele kaart. Vajda raakt geblesseerd tijdens het duel. Pelikán zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Breuer rent richting de bal. Breuer geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Pelikán met een sublieme pass. Breuer is nu in balbezit. Breuer geeft een hoge lob. Thanh Hải probeert de bal aan de voet te houden. Vajda rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Pelikán passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Guei de bal. Guei passt de bal met de wreef. Breuer bereikt de bal nog maar net als eerste. Breuer geeft een lange en hoge pass. Afilipoaiei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vajda rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiền Giang 1 - Hòn Ngọc Viễn Đông 3:0

35e minuut.
Thanh Hải geeft de bal voor. Inworp. Breuer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pelikán rent richting de bal. Pelikán geeft een hoge lob. Afilipoaiei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Vajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vajda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiền Giang 1 - Hòn Ngọc Viễn Đông 4:0

41e minuut.
Klungelig pakt Guei de bal. Guei geeft een lange en hoge pass. Breuer met een sublieme pass. Vajda rent richting de bal. Vajda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiền Giang 1 31%, Hòn Ngọc Viễn Đông 69%.
Tiền Giang 1 - Hòn Ngọc Viễn Đông 4:0

56e minuut.
Buscaglioni geeft een hoge lob. Vajda is nu in balbezit. Matějů is nu in balbezit. Vajda onderschept slim de pass. Vajda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tuấn Khanh komt het veld opgelopen. Hoàng Phúc komt het veld opgelopen. Ðức Toàn komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Segovia passt de bal met de wreef. Pelikán rent richting de bal. Matějů verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Toàn verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Toàn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Segovia is nu in balbezit. Segovia passt de bal zonder na te denken. Pelikán is nu in balbezit. Ðức Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Toàn schiet op doel. Afilipoaiei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Klungelig pakt Pelikán de bal. Pelikán geeft de bal voor. Daar is Hải Ðăng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Segovia rent richting de bal. Segovia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Pelikán rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Ðức Toàn ... Strafschop! Pelikán raakt geblesseerd tijdens het duel. Ðức Toàn geeft een lange en hoge pass. Pelikán legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Afilipoaiei bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiền Giang 1 - Hòn Ngọc Viễn Đông 5:0

80e minuut.
Inworp. Quang Khải komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Quang Khải met een sublieme pass. Pelikán rent richting de bal. Poniatowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Toàn rent richting de bal. Ðức Toàn schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiền Giang 1 - Hòn Ngọc Viễn Đông 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiền Giang 1 28%, Hòn Ngọc Viễn Đông 72%.
Tiền Giang 1 - Hòn Ngọc Viễn Đông 6:0