Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kingnight ʚOɴE☠PιᴇCᴇッ
moi2 Tactiek 532 MID PRO
45% Balbezit 55%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
46.9 gemiddelde waardering 55.1
solid Schieten excellent
solid Passen excellent
adequate Verdedigen good


7e minuut.
Ngọc Anh kopt de bal weg. Fangzheng met een sublieme pass. Acosta geeft een hoge lob. Słabosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Słabosz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Trung Long, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dahlmayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlmayer schiet op doel. Telek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Trung Khải is nu in balbezit. Szczaniecki is nu in balbezit. Szczaniecki geeft de bal voor. Słabosz heeft problemen om de bal te vangen. Słabosz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Klungelig pakt Fangzheng de bal. Fangzheng met een sublieme pass. Słabosz is nu in balbezit. Słabosz haalt uit met een fantastische trap. Telek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kingnight - ʚOɴE☠PιᴇCᴇッ 0:1

11e minuut.
Inworp. Quốc Hạnh met een snelle inworp. Fangzheng geeft de bal voor. Słabosz krijgt zijn hoofd ertegen. Telek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kingnight - ʚOɴE☠PιᴇCᴇッ 0:2

16e minuut.
Acosta met een sublieme pass. Słabosz rent richting de bal. Słabosz passt de bal met de wreef. Dahlmayer rent richting de bal. Quốc Tùng verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ngọc Anh met een harde bal richting middenveld. Fangzheng kopt de bal weg. Acosta geeft de bal voor. Słabosz maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
kingnight - ʚOɴE☠PιᴇCᴇッ 0:3

19e minuut.
Fangzheng passt de bal in één keer door. Quốc Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Hạnh passt de bal met de wreef. Dahlmayer is nu in balbezit. Dahlmayer draait met de bal, schiet en ... Telek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Fangzheng passt de bal in één keer door. Quốc Hạnh met een sublieme pass. Dahlmayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlmayer schiet op doel. Telek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Daar is Fangzheng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acosta geeft een hoge lob. Ngọc Anh rent richting de bal. Dahlmayer verovert de bal door een tackle van achteren. Dahlmayer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dahlmayer rent richting de bal. Dahlmayer draait met de bal, schiet en ... Telek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
passt de bal in één keer door. Acosta geeft de bal voor. Thiện Thanh heeft problemen om de bal te vangen. Słabosz rent richting de bal. Słabosz schiet op doel. Telek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Acosta is nu in balbezit. Acosta geeft de bal voor. Słabosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Słabosz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Fangzheng rent richting de bal. Long Quân is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fangzheng. Fangzheng krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Bavin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dönmez onderschept slim de pass. Dönmez speelt de bal door. Dahlmayer is nu in balbezit. Dahlmayer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Fangzheng met een sublieme pass. Quốc Hạnh is nu in balbezit. Quốc Hạnh probeert naar een medespeler te passen. Dahlmayer heeft problemen om de bal te vangen. Dahlmayer draait met de bal, schiet en ... Telek bokst de bal weg.

44e minuut.
Ngọc Anh geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quốc Hạnh met de inworp. Fangzheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Fangzheng geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Dahlmayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dahlmayer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kingnight - ʚOɴE☠PιᴇCᴇッ 0:4

44e minuut.
Bavin probeert naar een medespeler te passen. Klytta heeft problemen om de bal te vangen. Dahlmayer verovert de bal door een tackle van achteren. Dahlmayer haalt uit met een fantastische trap. Telek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tylak komt het veld opgelopen. Bá Cường komt het veld opgelopen. Company komt het veld opgelopen. Fangzheng met de inworp. Company is nu in balbezit. Company geeft een hoge lob. Dahlmayer krijgt zijn hoofd ertegen. Telek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kingnight - ʚOɴE☠PιᴇCᴇッ 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kingnight 84%, ʚOɴE☠PιᴇCᴇッ 16%.
kingnight - ʚOɴE☠PιᴇCᴇッ 0:5

54e minuut.
Dahlmayer rent richting de bal. Bá Cường is nu in balbezit. Dahlmayer rent richting de bal. Bá Cường is nu in balbezit. Bá Cường draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trung Khải kan de bal niet met de borst controleren. Szczaniecki probeert naar een medespeler te passen. Dahlmayer rent richting de bal. Dahlmayer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Company geeft de bal voor. Dahlmayer kopt de bal weg. Bá Cường controleert de bal met de borst. Bá Cường schiet op doel. Telek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kingnight - ʚOɴE☠PιᴇCᴇッ 0:6

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bavin stond buitenspel. Vargas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dahlmayer kopt de bal weg. Bá Cường rent richting de bal. Bá Cường draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Telek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Egas komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Szczaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczaniecki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ngọc Anh de bal. Egas rent richting de bal. Egas schiet op doel. Paal!

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Fangzheng de bal onder controle te krijgen. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bavin onderschept slim de pass. Bavin haalt uit met een fantastische trap. Weckesser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kingnight - ʚOɴE☠PιᴇCᴇッ 1:6

87e minuut.
Vargas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tylak rent richting de bal. Tylak met een sublieme pass. Egas is nu in balbezit. Egas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kingnight 72%, ʚOɴE☠PιᴇCᴇッ 28%.
kingnight - ʚOɴE☠PιᴇCᴇッ 1:6