Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 13:29
  • Competitiewedstrijd: Hạng I.03
  • Stadion: 2016
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 19223
Sài Gòn Tiền Giang 1
Test 1.6 Tactiek 4231
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.5 gemiddelde waardering 50.9
good Schieten very good
very good Passen solid
solid Verdedigen very good


6e minuut.
Andrade rent richting de bal. Andrade geeft een hoge lob. Kurusa is nu in balbezit. Soursos bereikt de bal nog maar net als eerste. Soursos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Phú Hiệp is nu in balbezit. Phú Hiệp passt de bal in één keer door. Pelikán probeert naar een medespeler te passen. Martelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Martelo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Soursos geeft de bal voor. Kurusa kopt de bal weg. Andrade is nu in balbezit. Andrade geeft de bal voor. Kurusa springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Klungelig pakt Subocz de bal. Segovia rent richting de bal. Segovia met een sublieme pass. Vajda is nu in balbezit. Vajda draait met de bal, schiet en ... Paal!

19e minuut.
Daar is Vajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Syrjävaara met een sublieme pass. Karbowiak heeft problemen om de bal te vangen. Vajda is nu in balbezit. Vajda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sài Gòn - Tiền Giang 1 0:1

20e minuut.
Martelo is nu in balbezit. Martelo speelt de bal door. Pelikán is nu in balbezit. Pelikán geeft een lange en hoge pass. Vajda maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Pelikán geeft een lange en hoge pass. Segovia rent richting de bal. Brackenier verovert de bal door een tackle van achteren. Vajda onderschept slim de pass. Vajda haalt uit met een fantastische trap. Karbowiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Tuấn Khanh is nu in balbezit. Guei rent richting de bal. Guei geeft een lange en hoge pass. Vajda controleert de bal met de borst. Vajda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Soursos verovert de bal door een tackle van achteren. Roda is nu in balbezit. Roda geeft een lange en hoge pass. Kurusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurusa schiet op doel. Antonoloukas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Kurusa kopt de bal weg. Soursos is nu in balbezit. Phú Hiệp tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Phú Hiệp krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Brackenier geeft de bal voor. Soursos kopt de bal weg. Guei heeft problemen om de bal te vangen. Kurusa is nu in balbezit. Kurusa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Martelo is nu in balbezit. Martelo passt de bal met de wreef. Pelikán probeert naar een medespeler te passen. Segovia bereikt de bal nog maar net als eerste. Segovia geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Doeltrap. Antonoloukas trapt de bal weg van het doel. Pelikán kopt de bal weg. Vajda rent richting de bal. Vajda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sài Gòn 55%, Tiền Giang 1 45%.
Sài Gòn - Tiền Giang 1 0:1

51e minuut.
Daar is Subocz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelikán rent richting de bal. Pelikán geeft de bal voor. Vajda is nu in balbezit. Vajda schiet op doel. Karbowiak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sài Gòn - Tiền Giang 1 0:2

53e minuut.
Pelikán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelikán geeft de bal voor. Segovia rent richting de bal. Segovia geeft een hoge lob. Vajda springt en kopt de bal. Karbowiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Martelo geeft de bal voor. Kargu kopt de bal weg. Roda heeft problemen om de bal te vangen. Pelikán rent richting de bal. Pelikán geeft een lange en hoge pass. Karbowiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Martelo met een sublieme pass. Pelikán rent richting de bal. Pelikán speelt de bal door. Vajda is nu in balbezit. Vajda haalt uit met een fantastische trap. Karbowiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sài Gòn - Tiền Giang 1 0:3

66e minuut.
Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Segovia. Andrade raakt geblesseerd tijdens het duel. Phước An komt het veld opgelopen. Hoàng Phúc komt het veld opgelopen. Văn Trí komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Roda geeft een lange en hoge pass. Nam An is nu in balbezit. Nam An geeft de bal voor. Segovia is nu in balbezit. Segovia geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Doeltrap. Karbowiak met een harde bal richting middenveld. Phú Hiệp kopt de bal weg. Daar is Pelikán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelikán geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Segovia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pelikán geeft een lange en hoge pass. Daar is Sỹ Hoàng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Văn Trí is nu in balbezit. Sỹ Hoàng verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Sài Gòn - Tiền Giang 1 0:4

76e minuut.
Sỹ Hoàng geeft de bal voor. Inworp. Phú Hiệp met een snelle inworp. Hoàng Phúc geeft een lange en hoge pass. Văn Trí maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Andrade rent richting de bal. Segovia onderschept slim de pass. Segovia passt de bal zonder na te denken. Pelikán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelikán geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ngọc Tuấn komt het veld opgelopen. Nam Việt komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Pelikán verovert de bal door een tackle van achteren. Pelikán passt de bal zonder na te denken. Kargu is nu in balbezit. Văn Trí verovert de bal door een tackle van achteren. Văn Trí schiet op doel. Karbowiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sài Gòn 63%, Tiền Giang 1 37%.
Sài Gòn - Tiền Giang 1 0:4