Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 13:29
  • Competitiewedstrijd: Hạng II.05
  • Stadion: SPMKCT Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1868
SPMKCT Lâm Động
T.442 Tactiek 4.4.2
47% Balbezit 53%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.7 gemiddelde waardering 32.3
average Schieten solid
adequate Passen adequate
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Vráblík passt de bal zonder na te denken. Kusiak rent richting de bal. Vervaecke onderschept slim de pass. Hải Ðăng is nu in balbezit. Hải Ðăng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Daar is Rycha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rycha probeert naar een medespeler te passen. Vervaecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Vervaecke draait met de bal, schiet en ... Quốc Thịnh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPMKCT - Lâm Động 0:1

5e minuut.
Melo probeert naar een medespeler te passen. Rycha probeert naar een medespeler te passen. Hải Ðăng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Ðăng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SPMKCT - Lâm Động 0:2

7e minuut.
Quốc Thịnh met een sublieme pass. Składak kopt de bal weg. Rycha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycha schiet op doel. Quốc Thịnh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPMKCT - Lâm Động 0:3

9e minuut.
Rycha rent richting de bal. Rycha met een sublieme pass. Vervaecke rent richting de bal. Vervaecke draait met de bal, schiet en ... Quốc Thịnh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPMKCT - Lâm Động 0:4

10e minuut.
Vervaecke speelt de bal door. Vári met een sublieme pass. Rycha probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hải Ðăng de bal. Hải Ðăng schiet op doel. Quốc Thịnh bokst de bal weg. Hải Ðăng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Ðăng draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hải Ðăng is nu in balbezit. Hải Ðăng haalt uit met een fantastische trap. Quốc Thịnh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Składak rent richting de bal. Składak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Klungelig pakt Vervaecke de bal. Quốc Thịnh speelt de bal door. Składak kopt de bal weg. Hải Ðăng rent richting de bal. Hải Ðăng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Quốc Thịnh trapt de bal weg van het doel. Gasparin kopt de bal weg. Melo speelt de bal door. Vervaecke rent richting de bal. Vervaecke draait met de bal, schiet en ... Quốc Thịnh bokst de bal weg. Hải Ðăng rent richting de bal. Hải Ðăng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SPMKCT - Lâm Động 0:5

21e minuut.
Vervaecke heeft problemen om de bal te vangen. Újlaki is nu in balbezit. Újlaki speelt de bal door. Hải Ðăng is nu in balbezit. Hải Ðăng draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Quốc Thịnh speelt de bal door. Újlaki kopt de bal weg. Vervaecke is nu in balbezit. Vervaecke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SPMKCT - Lâm Động 0:6

24e minuut.
Vári passt de bal in één keer door. Rycha met een sublieme pass. Hải Ðăng is nu in balbezit. Hải Ðăng schiet op doel. Quốc Thịnh probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Rycha schiet op doel. Quốc Thịnh probeert de bal aan de voet te houden. Melo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vervaecke de bal. Vervaecke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Daar is Vári, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vári speelt de bal door. Hải Ðăng is nu in balbezit. Vervaecke is nu in balbezit. Vervaecke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SPMKCT - Lâm Động 0:7

30e minuut.
Kusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusiak geeft de bal voor. Rycha probeert naar een medespeler te passen. Vervaecke is nu in balbezit. Vervaecke haalt uit met een fantastische trap. Quốc Thịnh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hải Ðăng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Ðăng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SPMKCT - Lâm Động 0:8

32e minuut.
Klungelig pakt Melo de bal. Melo passt de bal in één keer door. Vervaecke rent richting de bal. Vervaecke haalt uit met een fantastische trap. Quốc Thịnh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPMKCT - Lâm Động 0:9

36e minuut.
Újlaki kopt de bal weg. Rycha rent richting de bal. Rycha probeert naar een medespeler te passen. Hải Ðăng is nu in balbezit. Hải Ðăng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SPMKCT - Lâm Động 0:10

39e minuut.
Quốc Thịnh probeert naar een medespeler te passen. Melo is nu in balbezit. Melo probeert naar een medespeler te passen. Hải Ðăng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Ðăng haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vervaecke is nu in balbezit. Vervaecke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SPMKCT - Lâm Động 0:11

43e minuut.
Rycha kan de bal niet met de borst controleren. Rycha met een sublieme pass. Vervaecke is nu in balbezit. Vervaecke schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SPMKCT - Lâm Động 0:12

44e minuut.
Schöckel heeft problemen om de bal te vangen. Składak verovert de bal door een tackle van achteren. Składak passt de bal met de wreef. Hải Ðăng rent richting de bal. Hải Ðăng draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPMKCT 90%, Lâm Động 10%.
SPMKCT - Lâm Động 0:12

48e minuut.
Hải Ðăng speelt de bal door. Trochimiuk met een sublieme pass. Vervaecke is nu in balbezit. Vervaecke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SPMKCT - Lâm Động 0:13

50e minuut.
Hải Ðăng met een snelle inworp. Składak rent richting de bal. Składak geeft een hoge lob. Vervaecke maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPMKCT - Lâm Động 0:14

51e minuut.
Isaev geeft een hoge lob. Rycha heeft problemen om de bal te vangen. Rycha probeert naar een medespeler te passen. Hải Ðăng rent richting de bal. Hải Ðăng schiet op doel. Quốc Thịnh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hải Ðăng rent richting de bal. Hải Ðăng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SPMKCT - Lâm Động 0:15

54e minuut.
Rycha speelt de bal door. Hải Ðăng is nu in balbezit. Hải Ðăng speelt de bal door. Vervaecke rent richting de bal. Vervaecke draait met de bal, schiet en ... Quốc Thịnh bokst de bal weg. Hải Ðăng rent richting de bal. Hải Ðăng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SPMKCT - Lâm Động 0:16

56e minuut.
Vervaecke speelt de bal door. Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Ðăng is nu in balbezit. Hải Ðăng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SPMKCT - Lâm Động 0:17

57e minuut.
Vervaecke met de inworp. Újlaki probeert naar een medespeler te passen. Rycha is nu in balbezit. Rycha haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hải Ðăng de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Melo onderschept slim de pass. Melo speelt de bal door. Vervaecke rent richting de bal. Vervaecke schiet op doel. Quốc Thịnh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPMKCT - Lâm Động 0:18

60e minuut.
Isaev rent richting de bal. Isaev geeft een hoge lob. Quốc Thịnh kan de bal niet met de borst controleren. Hải Ðăng rent richting de bal. Hải Ðăng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SPMKCT - Lâm Động 0:19

62e minuut.
Újlaki probeert naar een medespeler te passen. Thanh Quang probeert naar een medespeler te passen. Hải Ðăng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Ðăng schiet op doel. Quốc Thịnh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Quốc Thịnh trapt de bal weg. Składak probeert naar een medespeler te passen. Vervaecke is nu in balbezit. Vervaecke haalt uit met een fantastische trap. Quốc Thịnh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SPMKCT - Lâm Động 0:20

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Újlaki met de inworp. Vervaecke rent richting de bal. Vervaecke draait met de bal, schiet en ... Quốc Thịnh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SPMKCT - Lâm Động 0:21

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Składak met een snelle inworp. Hải Ðăng rent richting de bal. Hải Ðăng draait met de bal, schiet en ... Quốc Thịnh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SPMKCT - Lâm Động 0:22

69e minuut.
Vári rent richting de bal. Vári met een sublieme pass. Rycha speelt de bal door. Hải Ðăng rent richting de bal. Hải Ðăng haalt uit met een fantastische trap. Quốc Thịnh bokst de bal weg. Vervaecke rent richting de bal. Vervaecke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SPMKCT - Lâm Động 0:23

71e minuut.
Isaev geeft een hoge lob. Daar is Rycha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rycha probeert naar een medespeler te passen. Hải Ðăng rent richting de bal. Hải Ðăng haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Vervaecke speelt de bal door. Quốc Thịnh probeert naar een medespeler te passen. Újlaki kopt de bal weg. Vervaecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Vervaecke draait met de bal, schiet en ... Quốc Thịnh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hải Ðăng rent richting de bal. Hải Ðăng haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SPMKCT - Lâm Động 0:24

87e minuut.
Quốc Thịnh speelt de bal door. Schöckel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycha verovert de bal door een tackle van achteren. Rycha speelt de bal door. Vervaecke rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPMKCT 81%, Lâm Động 19%.
SPMKCT - Lâm Động 0:24