Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mojtaba perspolis Pool
352 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 20.4
goed Schieten zwak
matig Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


13e minuut.
Idrissi onderschept slim de pass. Mahjoub onderschept slim de pass. Dhif tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dhif krijgt een gele kaart.

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vitrih neemt de hoekschop. Tabatabai kopt de bal weg. Węglerski rent richting de bal. Węglerski haalt uit met een fantastische trap. Khushkhu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Khatami heeft problemen om de bal te vangen. Khamenei bereikt de bal nog maar net als eerste. Khamenei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mojtaba - perspolis Pool 1:0

31e minuut.
Węglerski verovert de bal door een tackle van achteren. Węglerski probeert naar een medespeler te passen. Khamenei bereikt de bal nog maar net als eerste. Khamenei haalt uit met een fantastische trap. Khushkhu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mojtaba - perspolis Pool 2:0

33e minuut.
Qasem Ibn-Faisal passt de bal met de wreef. Melli bereikt de bal nog maar net als eerste. Melli met een sublieme pass. Klungelig pakt Khanlary de bal. Khanlary draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Ghurani rent richting de bal. Dhif onderschept slim de pass. Al-Doleh rent richting de bal. Dhif onderschept slim de pass. Dhif geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Tabatabai verovert de bal door een tackle van achteren. Tabatabai probeert naar een medespeler te passen. Ghurani kan de bal niet met de borst controleren. Khanlary is nu in balbezit. Khanlary draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ziadi met een harde bal richting middenveld. Tabatabai kopt de bal weg. Węglerski rent richting de bal. Węglerski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mojtaba 52%, perspolis Pool 48%.
Mojtaba - perspolis Pool 2:0

54e minuut.
Ruigrok onderschept slim de pass. Ruigrok geeft een lange en hoge pass. Fudayl is nu in balbezit. Węglerski onderschept slim de pass. Węglerski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mojtaba - perspolis Pool 3:0

56e minuut.
Węglerski kopt de bal weg. Lounes probeert de bal aan de voet te houden. Khamenei rent richting de bal. Khamenei schiet op doel. Khushkhu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mojtaba - perspolis Pool 4:0

65e minuut.
Lounes geeft een hoge lob. Ghurani kopt de bal weg. Khatami rent richting de bal. Węglerski verovert de bal door een tackle van achteren. Węglerski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Al-Doleh probeert naar een medespeler te passen. Ghurani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghurani geeft een hoge lob. Khamenei bereikt de bal nog maar net als eerste. Khamenei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Vitrih met de inworp. Tabatabai geeft een lange en hoge pass. Węglerski rent richting de bal. Węglerski geeft een hoge lob. Khamenei heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mojtaba - perspolis Pool 5:0

80e minuut.
Tabatabai heeft problemen om de bal te vangen. Idrissi rent richting de bal. Tabatabai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tabatabai krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Qasem Ibn-Faisal speelt de bal door. Dhif is nu in balbezit. Dhif passt de bal zonder na te denken. Khanlary bereikt de bal nog maar net als eerste. Khanlary haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Węglerski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mahjoub de bal. Tabatabai met een sublieme pass. Khamenei rent richting de bal. Khamenei haalt uit met een fantastische trap. Khushkhu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mojtaba 26%, perspolis Pool 74%.
Mojtaba - perspolis Pool 5:0