Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
7th Sins Siah Aroosak
4-3-3 A Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
25 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 20.5
zeer goed Schieten zwak
matig Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Klungelig pakt Ait Lahcen de bal. Jait is nu in balbezit. Jait met een sublieme pass. Chouchane rent richting de bal. Chouchane draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
7th Sins - Siah Aroosak 1:0

16e minuut.
El-Akil is nu in balbezit. Jait onderschept slim de pass. Jait probeert naar een medespeler te passen. Chouchane bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouchane draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Sumech kopt de bal weg. Mosyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosyła passt de bal in één keer door. Chouchane is nu in balbezit. Chouchane draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Sumech speelt de bal door. Mosyła is nu in balbezit. Chouchane is nu in balbezit. Chouchane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
7th Sins - Siah Aroosak 2:0

22e minuut.
El-Akil is nu in balbezit. Jait onderschept slim de pass. Haytham verovert de bal door een tackle van achteren. Chouchane is nu in balbezit. Chouchane haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Chouchane probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mosyła de bal. Mosyła passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ayestaran de bal. Ayestaran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
7th Sins - Siah Aroosak 3:0

28e minuut.
Lahcen heeft problemen om de bal te vangen. Chouchane verovert de bal door een tackle van achteren. Chouchane met een sublieme pass. Ayestaran rent richting de bal. Ayestaran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
7th Sins - Siah Aroosak 4:0

30e minuut.
El-Akil rent richting de bal. Jait verovert de bal door een tackle van achteren. Jait speelt de bal door. Chouchane is nu in balbezit. Chouchane schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Muqimi met een harde bal richting middenveld. Sumech kopt de bal weg. Chouchane rent richting de bal. Chouchane haalt uit met een fantastische trap. Muqimi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
7th Sins - Siah Aroosak 5:0

32e minuut.
Ben Slimane is nu in balbezit. Mosyła verovert de bal door een tackle van achteren. Chouchane is nu in balbezit. Mosyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosyła schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Chouchane is nu in balbezit. Chouchane draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
7th Sins - Siah Aroosak 6:0

35e minuut.
Rosenkilde geeft een lange en hoge pass. Jait probeert de bal aan de voet te houden. Melli probeert naar een medespeler te passen. Tonati bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonati draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7th Sins 41%, Siah Aroosak 59%.
7th Sins - Siah Aroosak 6:0

46e minuut.
Er-Rai komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Mosyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosyła passt de bal zonder na te denken. Chouchane bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouchane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
7th Sins - Siah Aroosak 7:0

52e minuut.
Chouchane passt de bal zonder na te denken. Jait rent richting de bal. Jait geeft de bal voor. Ayestaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayestaran draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
7th Sins - Siah Aroosak 8:0

60e minuut.
Jait geeft de bal voor. Ayestaran probeert naar een medespeler te passen. Boudaoud is nu in balbezit. Mosyła verovert de bal door een tackle van achteren. Mosyła draait met de bal, schiet en ... Muqimi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
7th Sins - Siah Aroosak 9:0

63e minuut.
Sumech verovert de bal door een tackle van achteren. Sumech geeft een hoge lob. Chouchane kopt de bal weg. Ayestaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayestaran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
7th Sins - Siah Aroosak 10:0

64e minuut.
Daar is Sumech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sumech geeft de bal voor. Klungelig pakt Eudeline de bal. Ayestaran rent richting de bal. Ayestaran draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Sumech met de inworp. Mosyła is nu in balbezit. Chouchane is nu in balbezit. Chouchane schiet op doel. Muqimi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Mansur geeft een hoge lob. Siamiadi speelt de bal door. Daar is Chouchane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eudeline bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosyła verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
7th Sins - Siah Aroosak 11:0

86e minuut.
Tonati geeft een hoge lob. Er-Rai met een sublieme pass. Chouchane kopt de bal weg. Mosyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosyła schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ayestaran probeert de bal aan de voet te houden. Chouchane rent richting de bal. Chouchane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
7th Sins - Siah Aroosak 12:0

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jait neemt de hoekschop. Boudaoud heeft problemen om de bal te vangen. Mosyła rent richting de bal. Mosyła haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7th Sins 37%, Siah Aroosak 63%.
7th Sins - Siah Aroosak 12:0