Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bad Tārikh FC Simorgh
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.1
hopeless Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen average


2e minuut.
Mhadmi rent richting de bal. Mhadmi speelt de bal door. Tonati rent richting de bal. Chouchane verovert de bal door een tackle van achteren. Chouchane haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Teldjoun bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Musavi. Teldjoun is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rabani zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mahallati kopt de bal weg. Chouchane is nu in balbezit. Chouchane haalt uit met een fantastische trap. Hanzali werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Mhadmi geeft de bal voor. Fahradi kopt de bal weg. Daar is Jayhoon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Norouzi is nu in balbezit. Norouzi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Norouzi rent richting de bal. Teldjoun onderschept slim de pass. Roohizadegan verovert de bal door een tackle van achteren. Roohizadegan draait met de bal, schiet en ... Abu-Yassen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Tonati verovert de bal door een tackle van achteren. Chouchane is nu in balbezit. Chouchane passt de bal in één keer door. Diba rent richting de bal. Diba geeft een lange en hoge pass. Paal!
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Abu-Yassen met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Tonati de bal. Chouchane speelt de bal door. Mahallati bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahallati haalt uit met een fantastische trap. Hanzali kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Asgapur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Chouchane de bal. Chouchane geeft een lange en hoge pass. Hamdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdan geeft een lange en hoge pass. Hanzali kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mahallati is nu in balbezit. Mahallati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Tārikh - FC Simorgh 1:0

30e minuut.
Mhadmi geeft een hoge lob. Ariffadillah bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahradi verovert de bal door een tackle van achteren. Norouzi is nu in balbezit. Norouzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Mahallati passt de bal in één keer door. Norouzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Teldjoun is nu in balbezit. Norouzi onderschept slim de pass. Norouzi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Fahmi probeert naar een medespeler te passen. Mahallati bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagone rent richting de bal. Mahallati onderschept slim de pass. Mahallati draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bad Tārikh 45%, FC Simorgh 55%.
Bad Tārikh - FC Simorgh 1:0

69e minuut.
Klungelig pakt Tonati de bal. Chouchane is nu in balbezit. Chouchane passt de bal met de wreef. Mahallati rent richting de bal. Mahallati draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Diba speelt de bal door. Tonati bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouchane tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chouchane krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bad Tārikh 50%, FC Simorgh 50%.
Bad Tārikh - FC Simorgh 1:0