Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Del-farib āhang-hāye Tārik Miveh
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 21.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Ansari geeft een hoge lob. Nouira is nu in balbezit. Meshkat rent richting de bal. Garoussi rent richting de bal. Garoussi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Benarouche zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sad Hujayrah is nu in balbezit. Garoussi onderschept slim de pass. Garoussi draait met de bal, schiet en ... Denden probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Abdelhamid onderschept slim de pass. Garoussi onderschept slim de pass. Garoussi passt de bal in één keer door. Meshkat rent richting de bal. Meshkat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Melli bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Dosary verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Dosary met een sublieme pass. Teymourtash heeft problemen om de bal te vangen. Teymourtash haalt uit met een fantastische trap. Allagui bokst de bal weg.

41e minuut.
Doeltrap. Nouira met een harde bal richting middenveld. Benabdellah kopt de bal weg. Meshkat is nu in balbezit. Meshkat draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Abdelhamid met een sublieme pass. Atachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelhamid met een sublieme pass. Teymourtash rent richting de bal. Teymourtash haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Del-farib āhang-hāye - Tārik Miveh 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Del-farib āhang-hāye 62%, Tārik Miveh 38%.
Del-farib āhang-hāye - Tārik Miveh 1:0

65e minuut.
Benabdellah geeft de bal voor. Atachi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nouira is nu in balbezit. Garoussi onderschept slim de pass. Garoussi draait met de bal, schiet en ... Ettayeb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doeltrap. Ettayeb trapt de bal weg. Klungelig pakt Teymourtash de bal. Benabdellah is nu in balbezit. Benabdellah draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Meshkat rent richting de bal. Atachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Meshkat onderschept slim de pass. Garoussi rent richting de bal. Garoussi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Del-farib āhang-hāye - Tārik Miveh 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Del-farib āhang-hāye 72%, Tārik Miveh 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Del-farib āhang-hāye - Tārik Miveh 1:1