Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Darklord Del-farib Daryā
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 23.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Trazanieri verovert de bal door een tackle van achteren. Khashshab bereikt de bal nog maar net als eerste. Trazanieri begaat een overtreding. Trazanieri krijgt een gele kaart. Khashshab is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Khashshab met een snel genomen vrije trap. Shariat heeft problemen om de bal te vangen. Muhammadi is nu in balbezit. Muhammadi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Driedi met de inworp. Ghurani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghurani geeft een hoge lob. Bagheri is nu in balbezit. Bagheri draait met de bal, schiet en ... Adjoulnaja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Muthanna probeert naar een medespeler te passen. Ghurani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghurani passt de bal in één keer door. Bagheri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagheri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ghurani rent richting de bal. Ghurani geeft de bal voor. Bagheri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagheri haalt uit met een fantastische trap. Adjoulnaja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Darklord - Del-farib Daryā 0:1

26e minuut.
Ghurani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghurani geeft een lange en hoge pass. Hadden heeft problemen om de bal te vangen. Bagheri rent richting de bal. Bagheri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Darklord - Del-farib Daryā 0:2

30e minuut.
Daar is Ghurani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trazanieri rent richting de bal. M`Hadhebi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trazanieri verovert de bal door een tackle van achteren. Trazanieri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Darklord 69%, Del-farib Daryā 31%.
Darklord - Del-farib Daryā 0:2

49e minuut.
Khashshab is nu in balbezit. Khashshab passt de bal met de wreef. Rahman probeert naar een medespeler te passen. Bagheri rent richting de bal. Bagheri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Marzaoubi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ghurani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fahandizh heeft problemen om de bal te vangen. Fahandizh geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Fahandizh met de inworp. Trazanieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Trazanieri speelt de bal door. Bagheri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagheri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Fatemi onderschept slim de pass. Fatemi speelt de bal door. Rahman heeft problemen om de bal te vangen. Muhammadi rent richting de bal. Muhammadi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Darklord 66%, Del-farib Daryā 34%.
Darklord - Del-farib Daryā 0:2