Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BLACK_DRAGON FC Bozorg Anghosht
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


9e minuut.
Titsi geeft een lange en hoge pass. Ouhssine kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ariffadillah de bal onder controle te krijgen. Shirazi is nu in balbezit. Shirazi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Asgari rent richting de bal. Ouhssine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouhssine speelt de bal door. Haj-Saleh bereikt de bal nog maar net als eerste. Haj-Saleh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Shafaq verovert de bal door een tackle van achteren. Sabet Sabiri bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ebtehaj. Ebtehaj krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Sabet Sabiri passt de bal in één keer door. Joman geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Malle de bal onder controle te krijgen. Asgari is nu in balbezit. Asgari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BLACK_DRAGON FC - Bozorg Anghosht 1:0

26e minuut.
Klungelig pakt Asgari de bal. Ebtehaj is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Asgari. Ebtehaj is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ouhssine wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Khuzayn heeft problemen om de bal te vangen. Joman is nu in balbezit. Joman passt de bal zonder na te denken. Asgari bereikt de bal nog maar net als eerste. Asgari haalt uit met een fantastische trap. Dalvand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BLACK_DRAGON FC 59%, Bozorg Anghosht 41%.
BLACK_DRAGON FC - Bozorg Anghosht 1:0

55e minuut.
Shirazi is nu in balbezit. Shirazi geeft de bal voor. Klungelig pakt Sabet Sabiri de bal. Ebtehaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebtehaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Za`irpur geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ben Slimane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Joman probeert de bal met de borst te controleren. Joman geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
BLACK_DRAGON FC - Bozorg Anghosht 2:0

88e minuut.
Ben Slimane rent richting de bal. Titsi onderschept slim de pass. Titsi geeft een lange en hoge pass. Haj-Saleh is nu in balbezit. Haj-Saleh draait met de bal, schiet en ... Mhadmi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BLACK_DRAGON FC 61%, Bozorg Anghosht 39%.
BLACK_DRAGON FC - Bozorg Anghosht 2:0