Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siah Gorbeh Jadid Shir
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 13.9
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Asma bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagone verovert de bal door een tackle van achteren. Neagone passt de bal zonder na te denken. Fellatah heeft problemen om de bal te vangen. Fellatah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Er-Rai met een harde bal richting middenveld. Neagone kopt de bal weg. Maliba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fellatah is nu in balbezit. Fellatah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Benhalimaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhalimaya geeft de bal voor. Akram rent richting de bal. Fellatah verovert de bal door een tackle van achteren. Fellatah schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Norouzi met een harde bal richting middenveld. Asma kopt de bal weg. Dieli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Norouzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Sabet Sabiri is nu in balbezit. Sabet Sabiri passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Amuzgar de bal. Asma is nu in balbezit. Asma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siah Gorbeh 48%, Jadid Shir 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Siah Gorbeh - Jadid Shir 0:0

47e minuut.
Mahallati geeft een lange en hoge pass. Dieli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Majidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieli verovert de bal door een tackle van achteren. Dieli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Kaleel passt de bal met de wreef. Fellatah is nu in balbezit. Benachour tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Benachour krijgt een gele kaart. Fellatah raakt geblesseerd tijdens het duel. Amuzgar met een snel genomen vrije trap. Akram kopt de bal weg. Fellatah bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellatah haalt uit met een fantastische trap. Er-Rai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Asma rent richting de bal. Neagone verovert de bal door een tackle van achteren. Neagone met een sublieme pass. Fellatah bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellatah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Fekih zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sabet Sabiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabet Sabiri geeft een lange en hoge pass. Dieli is nu in balbezit. Dieli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Benhalimaya geeft een lange en hoge pass. Inworp. Asgari met de inworp. Asma bereikt de bal nog maar net als eerste. Asma geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Maliba bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelmijad bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kaleel naar de kleedkamers voor een vroege douche.

83e minuut.
Mahallati bereikt de bal nog maar net als eerste. Benachour tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mahallati is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mahallati met een snel genomen vrije trap. Khashshab rent richting de bal. Fekih verovert de bal door een tackle van achteren. Fellatah bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellatah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siah Gorbeh 41%, Jadid Shir 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Siah Gorbeh - Jadid Shir 0:0