Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rowshan Miveh Siah Gonāh
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.8
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Boussaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Boussaid geeft een lange en hoge pass. Daar is Diba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diba haalt uit met een fantastische trap. Hammadou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rowshan Miveh - Siah Gonāh 1:0

7e minuut.
Liib probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nefteziri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nefteziri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nefteziri onderschept slim de pass. Nefteziri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Shirazi rent richting de bal. Shirazi geeft de bal voor. Diba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouhssine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouhssine haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ouhssine rent richting de bal. Ouhssine speelt de bal door. Diba is nu in balbezit. Diba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Mahmudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmudi passt de bal zonder na te denken. Diba is nu in balbezit. Diba haalt uit met een fantastische trap. Hammadou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rowshan Miveh - Siah Gonāh 2:0

27e minuut.
Keshuapad met een snelle inworp. Shirazi rent richting de bal. Shirazi passt de bal in één keer door. Mumtazi is nu in balbezit. Mumtazi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Mualimi speelt de bal door. Diba rent richting de bal. Awji verovert de bal door een tackle van achteren. Ouhssine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouhssine haalt uit met een fantastische trap. Hammadou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Awji passt de bal in één keer door. Nefteziri bereikt de bal nog maar net als eerste. Shirazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nefteziri verovert de bal door een tackle van achteren. Nefteziri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kaleel is nu in balbezit. Kaleel geeft een lange en hoge pass. Kalabane probeert de bal met de borst te controleren. Diba rent richting de bal. Diba schiet op doel. Hammadou bokst de bal weg. Daar is Kalabane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diba bereikt de bal nog maar net als eerste. Diba schiet op doel. Hammadou probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rowshan Miveh 55%, Siah Gonāh 45%.
Rowshan Miveh - Siah Gonāh 2:0

47e minuut.
Kaleel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleel geeft een hoge lob. Haj-Saleh geeft een lange en hoge pass. Mahmudi kan de bal niet met de borst controleren. Mahmudi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rowshan Miveh - Siah Gonāh 3:0

61e minuut.
Mumtazi is nu in balbezit. Keshuapad verovert de bal door een tackle van achteren. Keshuapad probeert naar een medespeler te passen. Diba is nu in balbezit. Diba haalt uit met een fantastische trap. Hammadou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Rapp is nu in balbezit. Rapp geeft een lange en hoge pass. Kalabane is nu in balbezit. Diba verovert de bal door een tackle van achteren. Diba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rowshan Miveh 40%, Siah Gonāh 60%.
Rowshan Miveh - Siah Gonāh 3:0