Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sabok Māhi Rowshan Miveh
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.5
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Haqiqat rent richting de bal. Ouhssine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouhssine passt de bal met de wreef. Diba rent richting de bal. Diba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabok Māhi - Rowshan Miveh 0:1

12e minuut.
Amini onderschept slim de pass. Tamir rent richting de bal. Amini heeft problemen om de bal te vangen. Amini haalt uit met een fantastische trap. Elabasaniri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sabok Māhi - Rowshan Miveh 1:1

25e minuut.
Boumijel onderschept slim de pass. Boumijel geeft de bal voor. Klungelig pakt Rapp de bal. Amini is nu in balbezit. Amini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Haj-Saleh geeft een hoge lob. Tazariani is nu in balbezit. Tazariani geeft de bal voor. Amini bereikt de bal nog maar net als eerste. Amini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabok Māhi - Rowshan Miveh 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sabok Māhi 40%, Rowshan Miveh 60%.
Sabok Māhi - Rowshan Miveh 2:1

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Rapp de bal onder controle te krijgen. Rapp geeft de bal voor. Klungelig pakt Amini de bal. Amini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Diba met een sublieme pass. Daar is Ouhssine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haqiqat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ouhssine raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ouhssine kan niet meer verder spelen. Falatah komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Haqiqat passt de bal zonder na te denken. Tamir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamir met een sublieme pass. Amini bereikt de bal nog maar net als eerste. Amini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sabok Māhi 49%, Rowshan Miveh 51%.
Sabok Māhi - Rowshan Miveh 2:1