Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Divāneh Delam Advi-yeh Hich
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


18e minuut.
Boudaoud is nu in balbezit. Avarigan verovert de bal door een tackle van achteren. Mumtazi begaat een overtreding. Mumtazi krijgt een gele kaart. Avarigan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Avarigan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bouzaiemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouzaiemi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Machranai is nu in balbezit. Bouzaiemi onderschept slim de pass. Liib is nu in balbezit. Bouzaiemi is nu in balbezit. Bouzaiemi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Elabasaniri onderschept slim de pass. Elabasaniri passt de bal zonder na te denken. Hazalija speelt de bal door. Fekhma is nu in balbezit. Fekhma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Divāneh Delam - Advi-yeh Hich 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Divāneh Delam 51%, Advi-yeh Hich 49%.
Divāneh Delam - Advi-yeh Hich 0:1

47e minuut.
Inworp. Abdelhamid met de inworp. Siamiadi is nu in balbezit. Siamiadi geeft de bal voor. Daar is Bouzaiemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Fekhma is nu in balbezit. Avarigan is nu in balbezit. Avarigan geeft een hoge lob. Liib is nu in balbezit. Liib haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Avarigan rent richting de bal. Avarigan speelt de bal door. Bouzaiemi rent richting de bal. Liib rent richting de bal. Liib schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Divāneh Delam - Advi-yeh Hich 1:1

61e minuut.
Allagui passt de bal zonder na te denken. Boudaoud rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nemazi. Nemazi krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Avarigan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khoury probeert naar een medespeler te passen. Bouzaiemi rent richting de bal. Liib rent richting de bal. Liib haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Khoury passt de bal in één keer door. Hejazi rent richting de bal. Hejazi met een sublieme pass. Bouzaiemi rent richting de bal. Bouzaiemi schiet op doel. Talebi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Divāneh Delam 44%, Advi-yeh Hich 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Divāneh Delam - Advi-yeh Hich 1:1