Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 13:27
  • Competitiewedstrijd: S League
  • Stadion: Synced Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 4841
Synced Merlion United FC
433 Tactiek 433
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.3 gemiddelde waardering 34.2
matig Schieten matig
slecht Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


7e minuut.
Fenger rent richting de bal. Fenger draait met de bal, schiet en ... Lee probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Farmer zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Hoe speelt de bal door. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban passt de bal zonder na te denken. Zawiślak rent richting de bal. Zawiślak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Synced - Merlion United FC 1:0

17e minuut.
Zawiślak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawiślak passt de bal in één keer door. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Volarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Volarev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Lee trapt de bal weg. Gascоigne kopt de bal weg. Klungelig pakt Kian de bal. Hing is nu in balbezit. Hing draait met de bal, schiet en ... Loh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Andreasi geeft de bal voor. Bordeanu kopt de bal weg. Gascоigne heeft problemen om de bal te vangen. Hing rent richting de bal. Hing schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ban is nu in balbezit. Ban passt de bal met de wreef. Volarev is nu in balbezit. Volarev draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Diniz de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Farmer probeert naar een medespeler te passen. Hing rent richting de bal. Hing met een sublieme pass. Fenger bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Synced - Merlion United FC 1:1

32e minuut.
Lungulescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pěhouček is nu in balbezit. Pěhouček geeft een hoge lob. Hing is nu in balbezit. Hing haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Daar is Volarev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volarev probeert naar een medespeler te passen. Kian met een sublieme pass. Zawiślak is nu in balbezit. Zawiślak geeft een hoge lob. Fernández Serrano bokst de bal weg.

43e minuut.
Inworp. Bossetti komt het veld opgelopen. Farmer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hing geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Muthusamy is nu in balbezit. Pěhouček tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muthusamy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kian met een snel genomen vrije trap. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordeanu rent richting de bal. Ban verovert de bal door een tackle van achteren. Ban haalt uit met een fantastische trap. Fernández Serrano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Synced 52%, Merlion United FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Synced - Merlion United FC 1:1

49e minuut.
Zawiślak geeft een lange en hoge pass. Volarev is nu in balbezit. Volarev met een sublieme pass. Ban rent richting de bal. Ban draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Volarev is nu in balbezit. Volarev met een sublieme pass. Ban rent richting de bal. Ban schiet op doel. Fernández Serrano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Synced - Merlion United FC 2:1

53e minuut.
Bossetti geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Volarev is nu in balbezit. Volarev geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Bordeanu probeert naar een medespeler te passen. Hoe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kian probeert naar een medespeler te passen. Zawiślak is nu in balbezit. Zawiślak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Inworp. Yüce komt het veld opgelopen. Hup met de inworp. Zawiślak geeft de bal voor. Ban maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Synced - Merlion United FC 3:1

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tidu komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Zawiślak verovert de bal door een tackle van achteren. Zawiślak speelt de bal door. Volarev probeert de bal met de borst te controleren. Ban rent richting de bal. Ban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Synced - Merlion United FC 4:1

79e minuut.
Zawiślak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawiślak passt de bal met de wreef. Ban is nu in balbezit. Ban schiet op doel. Fernández Serrano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Volarev verovert de bal door een tackle van achteren. Ban is nu in balbezit. Volarev met een sublieme pass. Zawiślak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawiślak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wakulczyk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Synced 42%, Merlion United FC 58%.
Synced - Merlion United FC 4:1