Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Queenstown FC Ancient Behemots
Normal Tactiek Rage
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 35.3
redelijk Schieten redelijk
zwak Passen matig
zwak Verdedigen slecht


6e minuut.
Choy probeert naar een medespeler te passen. Benavente kopt de bal weg. Prusak is nu in balbezit. Perrotta rent richting de bal. Perrotta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Tan met een sublieme pass. Judele rent richting de bal. Judele met een sublieme pass. Giannelli rent richting de bal. Giannelli draait met de bal, schiet en ... Yadid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Neo geeft een hoge lob. Butor is nu in balbezit. Butor probeert naar een medespeler te passen. Perrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrotta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Benavente passt de bal in één keer door. Nan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Neo zijn tegenspeler op de grond. Neo krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Ghin speelt de bal door. Nan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nan speelt de bal door. Nieznajomy rent richting de bal. Nieznajomy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Queenstown FC 56%, Ancient Behemots 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Queenstown FC - Ancient Behemots 0:0

56e minuut.
Meng is nu in balbezit. Meng speelt de bal door. Lam rent richting de bal. Nieznajomy rent richting de bal. Nieznajomy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Meng rent richting de bal. Łata verovert de bal door een tackle van achteren. Łata probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nieznajomy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nieznajomy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Klungelig pakt Prusak de bal. Perrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrotta passt de bal in één keer door. Nieznajomy rent richting de bal. Nieznajomy schiet op doel. Choy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Prusak is nu in balbezit. Benavente verovert de bal door een tackle van achteren. Benavente passt de bal in één keer door. Perrotta is nu in balbezit. Perrotta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Nieznajomy bereikt de bal nog maar net als eerste. Judele legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nieznajomy raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Nieznajomy neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Queenstown FC - Ancient Behemots 0:1

73e minuut.
Jin passt de bal in één keer door. Łata is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Meng. Meng krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Łata is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Łata met een snel genomen vrije trap. Daar is Nieznajomy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lam is nu in balbezit. Nieznajomy verovert de bal door een tackle van achteren. Nieznajomy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Benavente speelt de bal door. Nieznajomy is nu in balbezit. Nieznajomy speelt de bal door. Perrotta heeft problemen om de bal te vangen. Perrotta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Queenstown FC 59%, Ancient Behemots 41%.
Queenstown FC - Ancient Behemots 0:1