Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 13:27
  • Competitiewedstrijd: S League
  • Stadion: Ju Wrong Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2899
Ju Wrong Blue Boys 26
442 Tactiek beb
47% Balbezit 53%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.2 gemiddelde waardering 39
weak Schieten solid
weak Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


10e minuut.
Doeltrap. Kiełczykowski trapt de bal weg. Koszek kopt de bal weg. Defour bereikt de bal nog maar net als eerste. Defour haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Żegocki passt de bal in één keer door. Koszek rent richting de bal. Koszek passt de bal zonder na te denken. Latorre is nu in balbezit. Latorre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Doeltrap. Kiełczykowski met een harde bal richting middenveld. Koszek kopt de bal weg. Defour bereikt de bal nog maar net als eerste. Defour haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ju Wrong - Blue Boys 26 0:1

15e minuut.
Koszek probeert naar een medespeler te passen. Latorre bereikt de bal nog maar net als eerste. Molitorys probeert naar een medespeler te passen. Defour is nu in balbezit. Defour draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Molitorys is nu in balbezit. Molitorys passt de bal in één keer door. Ox-Chamberlain bereikt de bal nog maar net als eerste. Latorre rent richting de bal. Latorre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Molitorys met een sublieme pass. Latorre is nu in balbezit. Chan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Latorre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Latorre kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Kiełczykowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Molitorys speelt de bal door. Latorre rent richting de bal. Latorre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Koszek speelt de bal door. Żegocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek speelt de bal door. Defour rent richting de bal. Defour schiet op doel. Kiełczykowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ju Wrong - Blue Boys 26 0:2

32e minuut.
Tze Law is nu in balbezit. Tze Law geeft de bal voor. Fantacco kopt de bal weg. Guşiţă rent richting de bal. Guşiţă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Szeremet heeft problemen om de bal te vangen. Mola met een sublieme pass. Latorre is nu in balbezit. Latorre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ju Wrong - Blue Boys 26 0:3

38e minuut.
Deegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek verovert de bal door een tackle van achteren. Koszek met een sublieme pass. Ox-Chamberlain rent richting de bal. Ox-Chamberlain haalt uit met een fantastische trap. Kiełczykowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ju Wrong - Blue Boys 26 0:4

39e minuut.
Latorre rent richting de bal. Molitorys bereikt de bal nog maar net als eerste. Molitorys passt de bal zonder na te denken. Latorre rent richting de bal. Latorre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Defour probeert naar een medespeler te passen. Molitorys bereikt de bal nog maar net als eerste. Molitorys met een sublieme pass. Ox-Chamberlain is nu in balbezit. Ox-Chamberlain draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Koszek rent richting de bal. Koszek geeft een hoge lob. Defour is nu in balbezit. Defour schiet op doel. Kiełczykowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ju Wrong - Blue Boys 26 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ju Wrong 77%, Blue Boys 26 23%.
Ju Wrong - Blue Boys 26 0:5

47e minuut.
Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Molitorys onderschept slim de pass. Molitorys geeft de bal voor. Ox-Chamberlain maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ju Wrong - Blue Boys 26 0:6

49e minuut.
Guşiţă geeft een hoge lob. Defour kopt de bal weg. Ox-Chamberlain bereikt de bal nog maar net als eerste. Ox-Chamberlain schiet op doel. Kiełczykowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ju Wrong - Blue Boys 26 0:7

52e minuut.
Chan is nu in balbezit. Chan probeert naar een medespeler te passen. Mola probeert de bal aan de voet te houden. Defour bereikt de bal nog maar net als eerste. Defour haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Defour rent richting de bal. Defour heeft problemen om de bal te vangen. Defour probeert naar een medespeler te passen. Latorre is nu in balbezit. Latorre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Latorre bereikt de bal nog maar net als eerste. Latorre passt de bal zonder na te denken. Tenbrink bereikt de bal nog maar net als eerste. Latorre verovert de bal door een tackle van achteren. Latorre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ju Wrong - Blue Boys 26 0:8

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brysch komt het veld opgelopen. Izydor komt het veld opgelopen. Tam komt het veld opgelopen. Bożeszkowski komt het veld opgelopen. Bousdira komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Guşiţă met een sublieme pass. Szeremet rent richting de bal. Szeremet geeft een lange en hoge pass. Daar is Tze Law, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tze Law geeft de bal voor. Paal!
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Tam bereikt de bal nog maar net als eerste. Ox-Chamberlain rent richting de bal. Tam rent richting de bal. Ox-Chamberlain geeft een hoge lob. Latorre springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Tenbrink geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koszek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leo probeert naar een medespeler te passen. Molitorys geeft een hoge lob. Kiełczykowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ju Wrong 81%, Blue Boys 26 19%.
Ju Wrong - Blue Boys 26 0:8