Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warrior CherNox EricUnited FC
Normal Tactiek Eric-A433v2
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 22.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


15e minuut.
Kwang probeert naar een medespeler te passen. Murugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Murugan geeft de bal voor. Ong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ong schiet op doel. Kwong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Krishnan geeft een lange en hoge pass. Mikuni probeert de bal aan de voet te houden. Teng rent richting de bal. Chong is nu in balbezit. Chong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Mikuni geeft een lange en hoge pass. Siew is nu in balbezit. Siew geeft de bal voor. Munisamy rent richting de bal. Munisamy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Chok kopt de bal weg. Chew probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ang de bal. Ang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Warrior CherNox - EricUnited FC 0:1

33e minuut.
Chong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chong geeft de bal voor. Klungelig pakt Er de bal. Ang rent richting de bal. Ang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Warrior CherNox - EricUnited FC 0:2

41e minuut.
Munisamy is nu in balbezit. Krishnan onderschept slim de pass. Krishnan probeert naar een medespeler te passen. Salej bereikt de bal nog maar net als eerste. Salej schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Krishnan is nu in balbezit. Krishnan geeft een hoge lob. Kwang heeft problemen om de bal te vangen. Chew is nu in balbezit. Chew draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warrior CherNox 64%, EricUnited FC 36%.
Warrior CherNox - EricUnited FC 0:2

59e minuut.
Teng probeert naar een medespeler te passen. Murugan rent richting de bal. Murugan probeert naar een medespeler te passen. Ang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Heng trapt de bal weg. Krishnan is nu in balbezit. Krishnan geeft een hoge lob. Chew kan de bal niet met de borst controleren. Chew draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Warrior CherNox - EricUnited FC 0:3

71e minuut.
Daar is Teng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salej is nu in balbezit. Chew bereikt de bal nog maar net als eerste. Chew schiet op doel. Ang maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warrior CherNox 70%, EricUnited FC 30%.
Warrior CherNox - EricUnited FC 0:3