Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sailor cc LFC (Liverpool Football Club)
451 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.1 gemiddelde waardering 17.1
adequate Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Lim is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muzapar. Lim raakt geblesseerd tijdens het duel. Kubizna met een snel genomen vrije trap. Ioveanu is nu in balbezit. Ioveanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Lim probeert de bal met de borst te controleren. Krishnan begaat een overtreding. Lim raakt geblesseerd tijdens het duel. Kubizna met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Asngari de bal. Ioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioveanu draait met de bal, schiet en ... Ganase werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sailor cc - LFC (Liverpool Football Club) 1:0

8e minuut.
Chiquinho onderschept slim de pass. Chiquinho geeft een hoge lob. Ioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioveanu haalt uit met een fantastische trap. Ganase probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Ioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioveanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Rumaropen onderschept slim de pass. Rumaropen met een sublieme pass. Tze Law is nu in balbezit. Muzapar rent richting de bal. Muzapar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Baskaran is nu in balbezit. Muzapar begaat een overtreding. Baskaran is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kubizna zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Ioveanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioveanu schiet op doel. Asngari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ganase werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sailor cc - LFC (Liverpool Football Club) 2:0

38e minuut.
Baskaran geeft een lange en hoge pass. Inworp. Krishnan met de inworp. Pak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Lim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frenkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Frenkel probeert naar een medespeler te passen. Ioveanu is nu in balbezit. Ioveanu haalt uit met een fantastische trap. Ganase kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sailor cc - LFC (Liverpool Football Club) 3:0

44e minuut.
Chiquinho rent richting de bal. Chiquinho passt de bal met de wreef. Rumaropen speelt de bal door. Ioveanu is nu in balbezit. Ioveanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sailor cc - LFC (Liverpool Football Club) 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sailor cc 38%, LFC (Liverpool Football Club) 62%.
Sailor cc - LFC (Liverpool Football Club) 4:0

55e minuut.
Gan geeft een lange en hoge pass. Tze Law rent richting de bal. Ng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ng krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Rumaropen passt de bal met de wreef. Kubizna rent richting de bal. Kubizna passt de bal met de wreef. Rumaropen is nu in balbezit. Rumaropen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Lim bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzapar rent richting de bal. Lim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muzapar raakt geblesseerd tijdens het duel. Chua komt bij de bal en schiet. Samivelu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Chua geeft de bal voor. Baskaran rent richting de bal. Baskaran geeft een hoge lob. Muzapar rent richting de bal. Muzapar schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sailor cc 60%, LFC (Liverpool Football Club) 40%.
Sailor cc - LFC (Liverpool Football Club) 4:0