Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
serawak CF Beat Ampang
Pssat(ste) Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.9 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Jarzynowski rent richting de bal. Jarzynowski passt de bal in één keer door. Huat bereikt de bal nog maar net als eerste. Huat haalt uit met een fantastische trap. Nam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Nam trapt de bal weg van het doel. Holz speelt de bal door. Jarzynowski is nu in balbezit. Huat rent richting de bal. Huat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Yip speelt de bal door. Gianvittorio is nu in balbezit. Gianvittorio passt de bal in één keer door. Jarzynowski is nu in balbezit. Jarzynowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kang is nu in balbezit. Jarzynowski is nu in balbezit. Jarzynowski draait met de bal, schiet en ... Kuek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
serawak CF - Beat Ampang 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: serawak CF 44%, Beat Ampang 56%.
serawak CF - Beat Ampang 1:0

46e minuut.
Mupa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Asstha komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Holz speelt de bal door. Jarzynowski is nu in balbezit. Yip begaat een overtreding. Yip krijgt een gele kaart. Jarzynowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lau komt het veld opgelopen. Venugopal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tong kan de bal niet met de borst controleren. Holz bereikt de bal nog maar net als eerste. Holz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. En komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Holz met een sublieme pass. Jarzynowski is nu in balbezit. Ganase legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jarzynowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jarzynowski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Inworp. Gianvittorio met de inworp. Lau is nu in balbezit. Lau draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ganase de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kang geeft de bal voor. Gianvittorio geeft de bal voor. Ganase rent richting de bal. Lau rent richting de bal. Lau haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt En de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Inworp. Krishnaveny komt het veld opgelopen.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gianvittorio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kang onderschept slim de pass. Jarzynowski rent richting de bal. Jarzynowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
serawak CF - Beat Ampang 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: serawak CF 29%, Beat Ampang 71%.
serawak CF - Beat Ampang 2:0