Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Va$co da Gama Al-Ittihad
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 16.8
solid Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
En verovert de bal door een tackle van achteren. En speelt de bal door. Andruszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszczak draait met de bal, schiet en ... Foo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Va$co da Gama - Al-Ittihad 1:0

5e minuut.
See rent richting de bal. Andruszczak onderschept slim de pass. Andruszczak speelt de bal door. Foo is nu in balbezit. Foo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Perisamy met de inworp. Grigolia rent richting de bal. Grigolia met een sublieme pass. Andruszczak rent richting de bal. Andruszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Va$co da Gama - Al-Ittihad 2:0

29e minuut.
Foo onderschept slim de pass. Foo speelt de bal door. Andruszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Va$co da Gama - Al-Ittihad 3:0

32e minuut.
Gan geeft een hoge lob. Ganase heeft problemen om de bal te vangen. van der Haar is nu in balbezit. Andruszczak is nu in balbezit. Andruszczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
van der Haar rent richting de bal. Gan rent richting de bal. van der Haar onderschept slim de pass. van der Haar draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Va$co da Gama - Al-Ittihad 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Va$co da Gama 51%, Al-Ittihad 49%.
Va$co da Gama - Al-Ittihad 4:0

47e minuut.
Siemiątkowski geeft de bal voor. En kopt de bal weg. Andruszczak is nu in balbezit. Andruszczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Va$co da Gama - Al-Ittihad 5:0

51e minuut.
Khoo heeft problemen om de bal te vangen. En rent richting de bal. En passt de bal zonder na te denken. Andruszczak heeft problemen om de bal te vangen. Andruszczak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
En is nu in balbezit. En geeft een lange en hoge pass. Daar is Seah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andruszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Khoo bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Haar verovert de bal door een tackle van achteren. van der Haar speelt de bal door. Andruszczak is nu in balbezit. Andruszczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Va$co da Gama - Al-Ittihad 6:0

71e minuut.
Foo met een sublieme pass. Gan is nu in balbezit. van der Haar onderschept slim de pass. Andruszczak is nu in balbezit. Andruszczak schiet op doel. Foo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Perisamy heeft problemen om de bal te vangen. See bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Haar onderschept slim de pass. van der Haar draait met de bal, schiet en ... Foo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Va$co da Gama - Al-Ittihad 7:0

78e minuut.
Khoo met de inworp. Ganase rent richting de bal. van der Haar begaat een overtreding. Ganase moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ganase kan niet meer verder spelen. Chandran komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Va$co da Gama 37%, Al-Ittihad 63%.
Va$co da Gama - Al-Ittihad 7:0