Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bravo Toxicity Ravo Alpha
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten hopeless
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Hing rent richting de bal. Perisamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khoo krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Lim is nu in balbezit. Hing is nu in balbezit. Hing speelt de bal door. Sin rent richting de bal. Sin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Hing rent richting de bal. Lim onderschept slim de pass. Lim probeert naar een medespeler te passen. Kuek is nu in balbezit. Kuek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kuek geeft een hoge lob. Siah heeft problemen om de bal te vangen. Soon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Siah wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Perisamy legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!

28e minuut.
See verovert de bal door een tackle van achteren. See speelt de bal door. Tan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Perisamy rent richting de bal. Perisamy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bravo Toxicity - Ravo Alpha 1:0

30e minuut.
Prakash zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hing schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hing is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravo Toxicity 37%, Ravo Alpha 63%.
Bravo Toxicity - Ravo Alpha 1:0

47e minuut.
Nandan speelt de bal door. Perisamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Perisamy passt de bal zonder na te denken. Siah rent richting de bal. Siah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bravo Toxicity - Ravo Alpha 2:0

56e minuut.
Khoo is nu in balbezit. Perisamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoo is nu in balbezit. Perisamy rent richting de bal. Perisamy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Mupa geeft een hoge lob. Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Chye rent richting de bal. Sin verovert de bal door een tackle van achteren. Sin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Sin rent richting de bal. See probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lim de bal. Sin is nu in balbezit. Sin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Khoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perisamy onderschept slim de pass. Perisamy speelt de bal door. Siah bereikt de bal nog maar net als eerste. Siah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravo Toxicity - Ravo Alpha 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravo Toxicity 49%, Ravo Alpha 51%.
Bravo Toxicity - Ravo Alpha 3:0