Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racil Tal Sulb Malik
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Abdelli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mtimet met een snelle inworp. Hichri rent richting de bal. Hichri geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Chabbi passt de bal in één keer door. Femah speelt de bal door. Dali bereikt de bal nog maar net als eerste. Machranai onderschept slim de pass. Machranai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racil Tal 66%, Sulb Malik 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Racil Tal - Sulb Malik 0:0

54e minuut.
Bejaoumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jomaou verovert de bal door een tackle van achteren. Jomaou probeert naar een medespeler te passen. Hichri bereikt de bal nog maar net als eerste. Hichri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Nafarzani kopt de bal weg. Klungelig pakt Dali de bal. Dali met een sublieme pass. Hichri bereikt de bal nog maar net als eerste. Hichri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racil Tal - Sulb Malik 0:1

80e minuut.
Khmili met een sublieme pass. Klungelig pakt Machranai de bal. Chabbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Machranai onderschept slim de pass. Machranai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Bartholomeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Trazanieri verovert de bal door een tackle van achteren. Trazanieri probeert naar een medespeler te passen. Bejaoumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejaoumi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Benmbarek is nu in balbezit. Benmbarek haalt uit met een fantastische trap. Zitouni springt en kopt de bal. Hichri is nu in balbezit. Hichri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racil Tal 56%, Sulb Malik 44%.
Racil Tal - Sulb Malik 0:1