Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sahel Bum Aswad Wahs
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Khouaja neemt de hoekschop. Laroussi heeft problemen om de bal te vangen. Khelifi is nu in balbezit. Khelifi draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sahel Bum 39%, Aswad Wahs 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sahel Bum - Aswad Wahs 0:0

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Khouaja met een harde bal richting middenveld. Wamish kopt de bal weg. Khelifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khelifi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Abbes probeert naar een medespeler te passen. Hakala is nu in balbezit. Hakala probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bouaziz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouaziz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Bin-Amin is nu in balbezit. Bouaziz rent richting de bal. Bin-Amin onderschept slim de pass. Kabella onderschept slim de pass. Kabella draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sahel Bum - Aswad Wahs 0:1

88e minuut.
Wamish geeft een hoge lob. Inworp. Suwannakeeree met een snelle inworp. Kabella rent richting de bal. Kabella geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sahel Bum 46%, Aswad Wahs 54%.
Sahel Bum - Aswad Wahs 0:1