Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc straff A.D Aguilas Supremas.
capitanes 442 Tactiek Victoria
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
43.4 gemiddelde waardering 56.1
average Schieten outstanding
average Passen very good
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huysegems met een snelle inworp. Księżyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Księżyc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc straff - A.D Aguilas Supremas. 0:1

7e minuut.
Księżyc probeert naar een medespeler te passen. Bulajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulajić speelt de bal door. Dera bereikt de bal nog maar net als eerste. Dera haalt uit met een fantastische trap. Tymon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Księżyc rent richting de bal. Księżyc schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Manov passt de bal in één keer door. Dera is nu in balbezit. Ruz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bulajić komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Elytis geeft een lange en hoge pass. Dera rent richting de bal. Księżyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Księżyc schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Inworp. Sklenka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruz rent richting de bal. Dera onderschept slim de pass. Dera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc straff - A.D Aguilas Supremas. 0:2

24e minuut.
Czibor met een sublieme pass. Andruchów is nu in balbezit. Księżyc onderschept slim de pass. Księżyc haalt uit met een fantastische trap. Tymon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc straff - A.D Aguilas Supremas. 0:3

28e minuut.
Elytis speelt de bal door. Huysegems rent richting de bal. Huysegems passt de bal zonder na te denken. Księżyc rent richting de bal. Księżyc draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Andruchów verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huysegems met de inworp. Księżyc is nu in balbezit. Księżyc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bodzioch heeft problemen om de bal te vangen. Bodzioch geeft een lange en hoge pass. Dera kopt de bal weg. Księżyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Księżyc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc straff - A.D Aguilas Supremas. 0:4

43e minuut.
Bulajić met een sublieme pass. Księżyc rent richting de bal. Księżyc passt de bal in één keer door. Dera is nu in balbezit. Dera schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc straff 70%, A.D Aguilas Supremas. 30%.
fc straff - A.D Aguilas Supremas. 0:4

46e minuut.
Horvat komt het veld opgelopen. Chauveau komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Chauveau geeft een lange en hoge pass. Inworp. Huysegems met een snelle inworp. Księżyc rent richting de bal. Księżyc draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Brandolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandolini geeft de bal voor. Dera bereikt de bal nog maar net als eerste. Dera haalt uit met een fantastische trap. Tymon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc straff - A.D Aguilas Supremas. 0:5

58e minuut.
Inworp. Czibor met de inworp. Księżyc rent richting de bal. Huysegems bereikt de bal nog maar net als eerste. Huysegems schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Elytis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dera is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Manov zal de hoekschop nemen. Dera springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Daar is Księżyc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huysegems is nu in balbezit. Huysegems speelt de bal door. Księżyc heeft problemen om de bal te vangen. Księżyc schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leiva komt het veld opgelopen. Morar komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Leiva speelt de bal door. Księżyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Księżyc passt de bal met de wreef. Bulajić rent richting de bal. Bulajić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc straff - A.D Aguilas Supremas. 0:6

75e minuut.
Bulajić rent richting de bal. Bulajić geeft een hoge lob. Księżyc is nu in balbezit. Dera is nu in balbezit. Dera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Tymon met een harde bal richting middenveld. Leiva kopt de bal weg. Księżyc is nu in balbezit. Księżyc haalt uit met een fantastische trap. Tymon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc straff - A.D Aguilas Supremas. 0:7

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Dera stond buitenspel. Cravo komt het veld opgelopen. López Clemente komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Hałuszko is nu in balbezit. Księżyc verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Ruz ... Strafschop! Ruz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Księżyc is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. López Clemente neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
fc straff - A.D Aguilas Supremas. 0:8

90e minuut.
Horvat verovert de bal door een tackle van achteren. Hałuszko is nu in balbezit. Księżyc verovert de bal door een tackle van achteren. Księżyc haalt uit met een fantastische trap. Tymon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc straff - A.D Aguilas Supremas. 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc straff 64%, A.D Aguilas Supremas. 36%.
fc straff - A.D Aguilas Supremas. 0:9