Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tiburones Estables Pumas Pedorros
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Mayorga passt de bal met de wreef. Wright is nu in balbezit. Orozco onderschept slim de pass. Orozco schiet op doel. Sanmiguel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones Estables - Pumas Pedorros 1:0

13e minuut.
Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza probeert naar een medespeler te passen. Biamonte rent richting de bal. Biamonte haalt uit met een fantastische trap. Carpio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tiburones Estables - Pumas Pedorros 1:1

23e minuut.
Valeriano geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morgan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hedman rent richting de bal. Hedman geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Wright passt de bal in één keer door. Mayorga rent richting de bal. Mazza maakt een afschuwelijke overtreding. Mazza krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Francis met een snelle inworp. Cajina rent richting de bal. Mazza rent richting de bal. Cajina verovert de bal door een tackle van achteren. Cajina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Mayorga passt de bal zonder na te denken. Francis is nu in balbezit. Mazza speelt de bal door. Biamonte is nu in balbezit. Biamonte schiet op doel. Carpio bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiburones Estables 52%, Pumas Pedorros 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tiburones Estables - Pumas Pedorros 1:1

58e minuut.
Morgan rent richting de bal. Mayorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayorga passt de bal in één keer door. Hedman rent richting de bal. Hedman geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Eduarte is nu in balbezit. Bernard rent richting de bal. Bernard geeft een lange en hoge pass. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones Estables - Pumas Pedorros 1:2

67e minuut.
Melgar speelt de bal door. Arias rent richting de bal. Valeriano geeft een hoge lob. Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiburones Estables 39%, Pumas Pedorros 61%.
Tiburones Estables - Pumas Pedorros 1:2