Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bot Solteros Chicos Tranquilos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Cerritos is nu in balbezit. Jara is nu in balbezit. Jara speelt de bal door. Klungelig pakt Evangelista de bal. Evangelista haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Cerritos passt de bal in één keer door. Evangelista rent richting de bal. Daar is Jara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bot Solteros - Chicos Tranquilos 1:0

14e minuut.
Jara rent richting de bal. Evangelista bereikt de bal nog maar net als eerste. Jara rent richting de bal. Evangelista bereikt de bal nog maar net als eerste. Evangelista schiet op doel. Chou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Sagasti geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Venegas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Jara geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Cañadas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santos met een snelle inworp. Angel rent richting de bal. Angel geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Evans geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pulido zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Jara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jara geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bot Solteros 44%, Chicos Tranquilos 56%.
Bot Solteros - Chicos Tranquilos 1:0

57e minuut.
Cañadas is nu in balbezit. Cañadas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Angel met een snelle inworp. Fonseca probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca passt de bal met de wreef. Cañadas rent richting de bal. Merrian onderschept slim de pass. Merrian haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Evangelista is nu in balbezit. Sagasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Jara begaat een overtreding. Sagasti wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sagasti kan niet meer verder spelen. Quesada komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Inworp. Pulido zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Jara de bal. Cerritos rent richting de bal. Cerritos speelt de bal door. Paal!
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Santos geeft een lange en hoge pass. Rendon probeert de bal aan de voet te houden. Merrian begaat een overtreding. Rendon roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Rendon kan niet meer verder spelen. Collado komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bot Solteros 49%, Chicos Tranquilos 51%.
Bot Solteros - Chicos Tranquilos 1:0