Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pexfort F.C Padres Rápidos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 16
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


13e minuut.
Sorto rent richting de bal. Sorto geeft de bal voor. Delgadillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Dubon bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero verovert de bal door een tackle van achteren. Montero passt de bal in één keer door. Rosa rent richting de bal. Rosa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorto verovert de bal door een tackle van achteren. Sorto geeft een hoge lob. Ardon rent richting de bal. Ardon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pexfort F.C - Padres Rápidos 1:0

44e minuut.
Dubon passt de bal in één keer door. Godínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Godínez geeft de bal voor. Ardon is nu in balbezit. Ardon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pexfort F.C 37%, Padres Rápidos 63%.
Pexfort F.C - Padres Rápidos 1:0

47e minuut.
Gutierrez met een snelle inworp. Anariba bereikt de bal nog maar net als eerste. Anariba geeft de bal voor. Portuguéz is nu in balbezit. Portuguéz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pexfort F.C - Padres Rápidos 2:0

54e minuut.
Portuguéz met een snelle inworp. Anariba geeft de bal voor. Klungelig pakt Beltran de bal. Gutierrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutierrez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Daar is León, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montero is nu in balbezit. Dubon bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero verovert de bal door een tackle van achteren. Montero schiet op doel. Alfaro bokst de bal weg.

67e minuut.
Gutierrez is nu in balbezit. Gutierrez geeft een hoge lob. Portuguéz krijgt zijn hoofd ertegen. Alfaro heeft problemen om de bal te vangen. Anariba geeft een hoge lob. Avino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pexfort F.C - Padres Rápidos 3:0

69e minuut.
Rosa met een sublieme pass. Godínez is nu in balbezit. Portuguéz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Portuguéz krijgt een gele kaart. Godínez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

79e minuut.
Borge bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero onderschept slim de pass. Montero passt de bal in één keer door. Rosa rent richting de bal. Rosa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Barboza geeft een hoge lob. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro passt de bal met de wreef. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Trinidad is nu in balbezit. Trinidad met een sublieme pass. Montero is nu in balbezit. Montero schiet op doel. Rosa krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pexfort F.C 41%, Padres Rápidos 59%.
Pexfort F.C - Padres Rápidos 3:0