Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Villa Gatitos Padres Rápidos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Barboza geeft een lange en hoge pass. Cabezas rent richting de bal. Cabezas passt de bal zonder na te denken. Salas is nu in balbezit. Salas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Alpízar bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero onderschept slim de pass. Cabezas rent richting de bal. Montero onderschept slim de pass. Montero geeft een hoge lob. Kossler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Montero passt de bal zonder na te denken. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpízar onderschept slim de pass. Montero verovert de bal door een tackle van achteren. Montero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Alfaro passt de bal zonder na te denken. Alpízar heeft problemen om de bal te vangen. Alpízar probeert naar een medespeler te passen. Maldonado rent richting de bal. Maldonado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Hoffman rent richting de bal. Hoffman passt de bal met de wreef. Maldonado rent richting de bal. Maldonado draait met de bal, schiet en ... Avilés probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Avino bokst de bal weg.

37e minuut.
Maradiaga is nu in balbezit. Trinidad verovert de bal door een tackle van achteren. Trinidad met een sublieme pass. Rosa heeft problemen om de bal te vangen. Rosa draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Villa Gatitos - Padres Rápidos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Villa Gatitos 50%, Padres Rápidos 50%.
Villa Gatitos - Padres Rápidos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Villa Gatitos 43%, Padres Rápidos 57%.
Villa Gatitos - Padres Rápidos 0:1