Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beisbolistas CF Barracas Violentos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 14.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Daar is Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrufino is nu in balbezit. Turcios tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turcios krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Santos is nu in balbezit. Santos geeft een lange en hoge pass. Lacayo Leiva rent richting de bal. Abarca onderschept slim de pass. Abarca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ferrufino geeft de bal voor. Klungelig pakt Anderson de bal. Abarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Abarca schiet op doel. Caravaca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beisbolistas CF - Barracas Violentos 1:0

24e minuut.
Vaca speelt de bal door. Abarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vaca krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Cabrera geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balladares met de inworp. Ferrufino rent richting de bal. Ferrufino geeft een hoge lob. Caravaca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beisbolistas CF 43%, Barracas Violentos 57%.
Beisbolistas CF - Barracas Violentos 1:0

46e minuut.
Turcios passt de bal met de wreef. Ferrufino rent richting de bal. Ferrufino passt de bal in één keer door. Abarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Abarca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beisbolistas CF - Barracas Violentos 2:0

75e minuut.
Lacayo Leiva geeft een hoge lob. Azofeifa is nu in balbezit. Azofeifa geeft de bal voor. Solis is nu in balbezit. Solis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beisbolistas CF 48%, Barracas Violentos 52%.
Beisbolistas CF - Barracas Violentos 2:0