Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARDI FC Contea Rivoltosi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Scornaienchi rent richting de bal. Scornaienchi geeft een hoge lob. D`Amato kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Prestagiacomo zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Ascheri passt de bal zonder na te denken. Suzzani is nu in balbezit. Albrizio bereikt de bal nog maar net als eerste. Suzzani onderschept slim de pass. Suzzani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Carino raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vivaldini komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Vivaldini bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrelli verovert de bal door een tackle van achteren. Girgentini rent richting de bal. Quadrelli onderschept slim de pass. Quadrelli schiet op doel. Paal!

32e minuut.
Scornaienchi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Porreca bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrelli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Porreca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Porreca legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARDI FC 43%, Contea Rivoltosi 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ARDI FC - Contea Rivoltosi 0:0

48e minuut.
Ansione bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ansione is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Capecchi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Porreca controleert de bal met de borst. Balsamini is nu in balbezit. Balsamini schiet op doel. Taffuri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ARDI FC - Contea Rivoltosi 0:1

63e minuut.
Gabella passt de bal met de wreef. Vivaldini is nu in balbezit. Vivaldini geeft een lange en hoge pass. Arnao is nu in balbezit. Arnao schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ARDI FC - Contea Rivoltosi 1:1

69e minuut.
Fante probeert naar een medespeler te passen. Suzzani rent richting de bal. Suzzani passt de bal in één keer door. Arnao is nu in balbezit. Arnao geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Capecchi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bigolotti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferrino rent richting de bal. Ferrino geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Suzzani rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARDI FC - Contea Rivoltosi 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARDI FC 42%, Contea Rivoltosi 58%.
ARDI FC - Contea Rivoltosi 2:1