Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARDI FC Bioparco
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.9
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Marcon onderschept slim de pass. Marcon speelt de bal door. Marsiglia rent richting de bal. Bambagioni rent richting de bal. Bambagioni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Klungelig pakt Fante de bal. Quadrelli rent richting de bal. Quadrelli met een sublieme pass. Suzzani rent richting de bal. Suzzani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Zarzana controleert de bal met de borst. Zarzana passt de bal in één keer door. Fante rent richting de bal. Bambagioni onderschept slim de pass. Bambagioni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ferrino met een sublieme pass. Suzzani bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pausini. Suzzani raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Quadrelli neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Marsiglia is nu in balbezit. Marsiglia met een sublieme pass. Bambagioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambagioni haalt uit met een fantastische trap. Baglione maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARDI FC - Bioparco 0:1

35e minuut.
Daar is Quadrelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bambagioni is nu in balbezit. Taffuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambagioni onderschept slim de pass. Bambagioni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARDI FC 56%, Bioparco 44%.
ARDI FC - Bioparco 0:1

46e minuut.
Na een snelle pass probeert Zarzana de bal onder controle te krijgen. Formicola bereikt de bal nog maar net als eerste. Formicola geeft een hoge lob. Bambagioni is nu in balbezit. Bambagioni schiet op doel. Baglione bokst de bal weg.

48e minuut.
Ascheri is nu in balbezit. Zarzana verovert de bal door een tackle van achteren. Zarzana met een sublieme pass. Marsiglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsiglia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
D`Amato rent richting de bal. Marcon begaat een overtreding. D`Amato raakt geblesseerd tijdens het duel. D`Amato zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Danieli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suzzani rent richting de bal. Suzzani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ARDI FC - Bioparco 1:1

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Quadrelli de bal onder controle te krijgen. Ferrino rent richting de bal. Zarzana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zarzana krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Gabella rent richting de bal. Quadrelli rent richting de bal. Quadrelli passt de bal met de wreef. Suzzani rent richting de bal. Suzzani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
D`Amato rent richting de bal. Marcon bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcon passt de bal zonder na te denken. Marsiglia rent richting de bal. Marsiglia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Zarzana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ascheri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascheri passt de bal zonder na te denken. Suzzani heeft problemen om de bal te vangen. Suzzani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Marsiglia passt de bal in één keer door. Bambagioni is nu in balbezit. Gabella is nu in balbezit. Bambagioni onderschept slim de pass. Bambagioni schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARDI FC 61%, Bioparco 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ARDI FC - Bioparco 1:1