Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:38
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.049
  • Stadion: lion Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2907
lion Quartu
Normal Tactiek 442
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
3 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 43.8
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Rabelo geeft een lange en hoge pass. Rainato is nu in balbezit. Rainato passt de bal in één keer door. Kinský rent richting de bal. Kinský haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Arpina geeft een lange en hoge pass. Carlesso rent richting de bal. Carlesso probeert naar een medespeler te passen. Rainato heeft problemen om de bal te vangen. Rainato schiet op doel. Rollone bokst de bal weg. Centofanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinský onderschept slim de pass. Kinský schiet op doel. Rollone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lion - Quartu 0:1

6e minuut.
Aceto rent richting de bal. Kinský onderschept slim de pass. Kinský passt de bal zonder na te denken. Rainato is nu in balbezit. Rainato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lion - Quartu 0:2

8e minuut.
Gnesi met een sublieme pass. Pecchio rent richting de bal. Pecchio passt de bal met de wreef. Aceto heeft problemen om de bal te vangen. Aceto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
lion - Quartu 1:2

9e minuut.
Rainato probeert naar een medespeler te passen. Kinský heeft problemen om de bal te vangen. Aceto begaat een overtreding. Aceto krijgt een gele kaart. Kinský raakt geblesseerd tijdens het duel. DeCaro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rollone bokst de bal weg.

12e minuut.
Mursia rent richting de bal. Carlesso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mursia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mursia met een snel genomen vrije trap. Aceto rent richting de bal. Aceto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Giorgi met een sublieme pass. Kinský is nu in balbezit. Kinský passt de bal met de wreef. Rainato is nu in balbezit. Rainato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kinský schiet op doel. Centofanti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rainato rent richting de bal. Rainato geeft een hoge lob. Kinský bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Rollone probeert naar een medespeler te passen. Giorgi kopt de bal weg. Scalzo probeert de bal met de borst te controleren. Rainato is nu in balbezit. Rainato haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
lion - Quartu 1:3

25e minuut.
Baldoni rent richting de bal. Baldoni probeert naar een medespeler te passen. Scalzo rent richting de bal. Kinský onderschept slim de pass. Kinský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lion - Quartu 1:4

33e minuut.
Baldoni geeft de bal voor. Rollone met een sublieme pass. Giorgi kopt de bal weg. Rainato rent richting de bal. Rainato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lion - Quartu 1:5

35e minuut.
Rainato verovert de bal door een tackle van achteren. Rainato probeert naar een medespeler te passen. Kinský rent richting de bal. Kinský draait met de bal, schiet en ... Scalzo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
lion - Quartu 1:6

38e minuut.
Daar is Pollo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rainato rent richting de bal. Rainato passt de bal in één keer door. Kinský is nu in balbezit. Kinský haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kinský rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rosia. Kinský is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gnesi met een snel genomen vrije trap. Rainato maakt een snoekduik en kopt de bal. Rollone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lion - Quartu 1:7

43e minuut.
Klungelig pakt Mursia de bal. Carlesso is nu in balbezit. Carlesso geeft de bal voor. Kinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinský haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Rollone met een harde bal richting middenveld. Giorgi speelt de bal door. Daar is Scalzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinský haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lion 74%, Quartu 26%.
lion - Quartu 1:7

48e minuut.
Sammartino rent richting de bal. Sammartino geeft een lange en hoge pass. Rainato kopt de bal weg. Kinský heeft problemen om de bal te vangen. Kinský draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Giorgi rent richting de bal. Kinský is nu in balbezit. Giorgi is nu in balbezit. Kinský is nu in balbezit. Kinský schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rainato is nu in balbezit. Rainato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lion - Quartu 1:8

54e minuut.
Arpina passt de bal zonder na te denken. Centofanti probeert naar een medespeler te passen. Giorgi rent richting de bal. Giorgi passt de bal met de wreef. Kinský rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gnesi zal de hoekschop nemen. Giorgi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
DeCaro speelt de bal door. Gnesi probeert naar een medespeler te passen. Kinský rent richting de bal. Kinský haalt uit met een fantastische trap. Rollone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lion - Quartu 1:9

59e minuut.
Arpina probeert naar een medespeler te passen. Rainato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainato passt de bal met de wreef. Baldoni is nu in balbezit. Baldoni geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
DeCaro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Liborio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liborio met een sublieme pass. Klungelig pakt Giorgi de bal. Giorgi geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
lion - Quartu 1:10

67e minuut.
Baldoni met de inworp. Azzini speelt de bal door. Pollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainato geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daar is Baldoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baldoni passt de bal met de wreef. Scalzo rent richting de bal. Kinský verovert de bal door een tackle van achteren. Kinský schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ambrogi komt het veld opgelopen. Pilotino komt het veld opgelopen. Sassu komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Rainato rent richting de bal. Giorgi met een sublieme pass. Daar is Kinský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kinský draait met de bal, schiet en ... Rollone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lion - Quartu 1:11

73e minuut.
Aceto is nu in balbezit. Aceto passt de bal met de wreef. Rosia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinský verovert de bal door een tackle van achteren. Kinský draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Inworp. Maroso komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Pollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldoni verovert de bal door een tackle van achteren. Baldoni met een sublieme pass. Rainato rent richting de bal. Rainato schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Maroso passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sassu de bal. Sassu met een sublieme pass. Maroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Maroso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Giorgi kopt de bal weg. Klungelig pakt Maroso de bal. Maroso passt de bal met de wreef. Rainato is nu in balbezit. Rainato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lion - Quartu 1:12

87e minuut.
Maroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Maroso passt de bal met de wreef. Rainato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainato haalt uit met een fantastische trap. Centofanti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lion 83%, Quartu 17%.
lion - Quartu 1:12