Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Newbridge FC FC dylanlandia
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.5 gemiddelde waardering 20.5
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Stefani bereikt de bal nog maar net als eerste. Marveggio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stefani raakt geblesseerd tijdens het duel. Diodato zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Cardin de bal. Deros is nu in balbezit. Deros draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Maggiora passt de bal in één keer door. Salvi geeft een lange en hoge pass. Daar is Cardin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lo Surdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo Surdo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Diodato is nu in balbezit. Spitaleri onderschept slim de pass. Spitaleri probeert naar een medespeler te passen. Paganoni rent richting de bal. Paganoni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Marveggio passt de bal in één keer door. Antinucci is nu in balbezit. Antinucci passt de bal in één keer door. Paganoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganoni haalt uit met een fantastische trap. Bergnesi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Marveggio kopt de bal weg. Diodato heeft problemen om de bal te vangen. Stefani met een sublieme pass. Deros is nu in balbezit. Deros schiet op doel. Giorgino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Deros is nu in balbezit. Deros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Newbridge FC - FC dylanlandia 0:1

27e minuut.
Marveggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Deros onderschept slim de pass. Deros met een sublieme pass. Stefani rent richting de bal. Stefani schiet op doel. Giorgino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Newbridge FC - FC dylanlandia 0:2

28e minuut.
Paganoni rent richting de bal. Stefani probeert naar een medespeler te passen. Deros rent richting de bal. Deros haalt uit met een fantastische trap. Pompilli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Maggiora geeft de bal voor. Lo Surdo kopt de bal weg. Klungelig pakt Pompilli de bal. Stefani bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefani schiet op doel. Giorgino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Maggiora heeft problemen om de bal te vangen. Antinucci is nu in balbezit. Paganoni rent richting de bal. Paganoni schiet op doel. Bergnesi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Newbridge FC - FC dylanlandia 1:2

43e minuut.
Marveggio is nu in balbezit. Marveggio passt de bal zonder na te denken. Stefani speelt de bal door. Deros bereikt de bal nog maar net als eerste. Deros draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newbridge FC 66%, FC dylanlandia 34%.
Newbridge FC - FC dylanlandia 1:2

49e minuut.
Beretta probeert de bal aan de voet te houden. Antinucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Antinucci geeft een hoge lob. Paganoni rent richting de bal. Paganoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Newbridge FC - FC dylanlandia 2:2

74e minuut.
Rubuano probeert naar een medespeler te passen. Stefani is nu in balbezit. Stefani passt de bal zonder na te denken. Deros bereikt de bal nog maar net als eerste. Deros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newbridge FC 45%, FC dylanlandia 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Newbridge FC - FC dylanlandia 2:2