Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quartu Newbridge FC
442 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
25% Spel op eigen helft 75%
34 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 20.5
excellent Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
good Verdedigen weak


2e minuut.
Malaterra rent richting de bal. Baldoni onderschept slim de pass. Baldoni geeft een lange en hoge pass. Kinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinský haalt uit met een fantastische trap. Giorgino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - Newbridge FC 1:0

6e minuut.
Kinský is nu in balbezit. Zuffellato tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kinský is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gnesi met een snel genomen vrije trap. Rainato springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - Newbridge FC 2:0

11e minuut.
Rainato passt de bal zonder na te denken. Kinský kan de bal niet met de borst controleren. Kinský passt de bal in één keer door. Pompilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainato onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - Newbridge FC 3:0

12e minuut.
Baldoni passt de bal met de wreef. Daar is Marveggio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giorgi verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Kinský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kinský haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Baldoni rent richting de bal. Baldoni geeft een lange en hoge pass. Azzi heeft problemen om de bal te vangen. Kinský rent richting de bal. Kinský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - Newbridge FC 4:0

15e minuut.
DeCaro speelt de bal door. Gnesi rent richting de bal. Gnesi speelt de bal door. Rainato rent richting de bal. Rainato draait met de bal, schiet en ... Giorgino bokst de bal weg.

17e minuut.
DeCaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Antinucci verovert de bal door een tackle van achteren. Antinucci met een sublieme pass. Paganoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - Newbridge FC 4:1

18e minuut.
Gnesi is nu in balbezit. Gnesi passt de bal in één keer door. Azzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinský is nu in balbezit. Kinský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - Newbridge FC 5:1

23e minuut.
Gnesi is nu in balbezit. Gnesi passt de bal met de wreef. Daar is Kinský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gnesi geeft een lange en hoge pass. Rainato springt en kopt de bal. Giorgino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

25e minuut.
DeCaro met een sublieme pass. Azzi is nu in balbezit. Azzi speelt de bal door. Kinský rent richting de bal. Kinský draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Daar is Gnesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gnesi geeft een hoge lob. Rainato rent richting de bal. Rainato haalt uit met een fantastische trap. Giorgino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - Newbridge FC 6:1

36e minuut.
Kinský is nu in balbezit. Kinský heeft problemen om de bal te vangen. Kinský speelt de bal door. Rainato is nu in balbezit. Rainato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - Newbridge FC 7:1

37e minuut.
Paganoni probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Antinucci de bal. Rainato onderschept slim de pass. Klungelig pakt Kinský de bal. Kinský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - Newbridge FC 8:1

40e minuut.
Baldoni passt de bal met de wreef. Rainato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainato passt de bal in één keer door. Kinský is nu in balbezit. Kinský schiet op doel. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Gnesi speelt de bal door. Kinský probeert naar een medespeler te passen. Rainato is nu in balbezit. Rainato draait met de bal, schiet en ... Giorgino probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Baldoni zal de hoekschop nemen. Marveggio kopt de bal weg. DeCaro rent richting de bal. DeCaro passt de bal met de wreef. Giorgino bokst de bal weg. Kinský is nu in balbezit. Kinský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - Newbridge FC 9:1

43e minuut.
Antinucci heeft problemen om de bal te vangen. Spitaleri is nu in balbezit. Spitaleri probeert naar een medespeler te passen. Rainato is nu in balbezit. Rainato haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quartu 29%, Newbridge FC 71%.
Quartu - Newbridge FC 9:1

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rabelo met een snelle inworp. Baldoni rent richting de bal. Baldoni geeft de bal voor. Kinský springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kinský is nu in balbezit. Paal! Kinský bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - Newbridge FC 10:1

60e minuut.
Rainato rent richting de bal. Pompilli rent richting de bal. Rainato onderschept slim de pass. Rainato draait met de bal, schiet en ... Giorgino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - Newbridge FC 11:1

61e minuut.
Spitaleri rent richting de bal. Spitaleri passt de bal in één keer door. Cardin rent richting de bal. Rainato onderschept slim de pass. Rainato haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Rabelo is nu in balbezit. Rabelo geeft de bal voor. Daar is Azzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kinský rent richting de bal. Kinský schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - Newbridge FC 12:1

68e minuut.
DeCaro bereikt de bal nog maar net als eerste. DeCaro passt de bal in één keer door. Rainato is nu in balbezit. Rainato draait met de bal, schiet en ... Giorgino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - Newbridge FC 13:1

70e minuut.
Baldoni geeft een hoge lob. Giorgi probeert de bal met de borst te controleren. Giorgi passt de bal met de wreef. Rainato is nu in balbezit. Rainato geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Doeltrap. Pilotino komt het veld opgelopen. Ambrogi komt het veld opgelopen. Sassu komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Zuffellato is nu in balbezit. Zuffellato geeft een lange en hoge pass. Liborio kopt de bal weg. Giorgi heeft problemen om de bal te vangen. Giorgi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - Newbridge FC 14:1

79e minuut.
Giorgi kopt de bal weg. Zuffellato is nu in balbezit. Kinský onderschept slim de pass. Rainato rent richting de bal. Rainato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Doeltrap. Maroso komt het veld opgelopen. Marchiorri komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Giorgino trapt de bal weg van het doel. Giorgi kopt de bal weg. Zuffellato rent richting de bal. Maroso onderschept slim de pass. Maroso schiet op doel. Giorgino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marchiorri is nu in balbezit. Marchiorri draait met de bal, schiet en ... Giorgino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - Newbridge FC 15:1

89e minuut.
Sammartino verovert de bal door een tackle van achteren. Sammartino probeert naar een medespeler te passen. Carlesso heeft problemen om de bal te vangen. Caroleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caroleo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paganoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganoni schiet op doel. Andreazzi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quartu 22%, Newbridge FC 78%.
Quartu - Newbridge FC 15:1