Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bradipi Muscolosi Casanova FC
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 23.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Fargetta speelt de bal door. Restilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Restilla probeert naar een medespeler te passen. Ilari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bradipi Muscolosi - Casanova FC 0:1

22e minuut.
Alfano speelt de bal door. Pilone is nu in balbezit. Sepio maakt een afschuwelijke overtreding. Sepio is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

22e minuut.
Pilone is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fargetta met een snel genomen vrije trap. Facciu probeert de bal met de borst te controleren. Pilone bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilone draait met de bal, schiet en ... Arrighetti probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bradipi Muscolosi - Casanova FC 0:2

35e minuut.
Trogu met een harde bal richting middenveld. Ilari kopt de bal weg. Restilla is nu in balbezit. Restilla haalt uit met een fantastische trap. Arrighetti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bradipi Muscolosi - Casanova FC 0:3

43e minuut.
Fargetta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vescovi. Fargetta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fargetta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pilone bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilone haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bradipi Muscolosi 54%, Casanova FC 46%.
Bradipi Muscolosi - Casanova FC 0:3

50e minuut.
Agilli probeert naar een medespeler te passen. Pilone is nu in balbezit. Pilone speelt de bal door. Restilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Restilla draait met de bal, schiet en ... Savini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bradipi Muscolosi - Casanova FC 0:4

65e minuut.
Pagnini speelt de bal door. Vescovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vescovi geeft een hoge lob. Rinaldo is nu in balbezit. Rinaldo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Trogu trapt de bal weg van het doel. Pro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pro passt de bal in één keer door. Rinaldo is nu in balbezit. Rinaldo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bradipi Muscolosi 52%, Casanova FC 48%.
Bradipi Muscolosi - Casanova FC 0:4