Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Javineta FC Taylor Version 1989
433 Tactiek 451 Jovenes
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
26.1 gemiddelde waardering 32
poor Schieten average
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


7e minuut.
Barrios is nu in balbezit. Barrios passt de bal in één keer door. Argüello rent richting de bal. Manitta verovert de bal door een tackle van achteren. Manitta schiet op doel. Fornier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Inworp. Strocki met een snelle inworp. Mićko speelt de bal door. Manitta bereikt de bal nog maar net als eerste. Manitta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Javineta FC - Taylor Version 1989 0:1

15e minuut.
Gilmour verovert de bal door een tackle van achteren. Aquino rent richting de bal. Wasilkowski probeert naar een medespeler te passen. Rowntree bereikt de bal nog maar net als eerste. Rowntree draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Quintupurray is nu in balbezit. Barrios verovert de bal door een tackle van achteren. Barrios probeert naar een medespeler te passen. Manitta rent richting de bal. Manitta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Klungelig pakt Barrios de bal. Barrios met een sublieme pass. Argüello bereikt de bal nog maar net als eerste. Manitta verovert de bal door een tackle van achteren. Manitta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Javineta FC - Taylor Version 1989 0:2

26e minuut.
Mićko kopt de bal weg. Klungelig pakt Barrios de bal. Barrios passt de bal met de wreef. Manitta is nu in balbezit. Manitta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Strocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mićko rent richting de bal. Mićko met een sublieme pass. Manitta is nu in balbezit. Manitta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Döttinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barrios is nu in balbezit. Barrios geeft een hoge lob. Manitta springt en kopt de bal. Fornier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Mićko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Woźniakowski komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Aquino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios passt de bal in één keer door. Manitta rent richting de bal. Manitta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Javineta FC 71%, Taylor Version 1989 29%.
Javineta FC - Taylor Version 1989 0:2

59e minuut.
Barrios rent richting de bal. Barrios passt de bal in één keer door. Daar is Argüello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrios is nu in balbezit. Barrios haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Rowntree verovert de bal door een tackle van achteren. Strocki verovert de bal door een tackle van achteren. Strocki geeft de bal voor. Barrios rent richting de bal. Barrios schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Rowntree met de inworp. Ivannisevich rent richting de bal. Ivannisevich geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Szczuka de bal onder controle te krijgen. Gilmour is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Gilmour is nu in balbezit. Gilmour schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Javineta FC - Taylor Version 1989 1:2

76e minuut.
Woźniakowski met een sublieme pass. Barrios rent richting de bal. Barrios speelt de bal door. Manitta rent richting de bal. Manitta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Woźniakowski geeft de bal voor. Döttinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios met een sublieme pass. Manitta rent richting de bal. Manitta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Javineta FC - Taylor Version 1989 1:3

88e minuut.
Klungelig pakt Heredia de bal. Heredia onderschept slim de pass. Inworp. Strocki met de inworp. Woźniakowski geeft een lange en hoge pass. Fornier bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Javineta FC 70%, Taylor Version 1989 30%.
Javineta FC - Taylor Version 1989 1:3