Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JaliscoFC Trueno Tranquilos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten adequate
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Cristante verovert de bal door een tackle van achteren. Cristante probeert naar een medespeler te passen. Parraguéz rent richting de bal. Parraguéz schiet op doel. Escobar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JaliscoFC - Trueno Tranquilos 1:0

14e minuut.
Solorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Solorio passt de bal met de wreef. Platas probeert naar een medespeler te passen. Ochoa rent richting de bal. Ochoa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Varona heeft problemen om de bal te vangen. Platas is nu in balbezit. Platas passt de bal zonder na te denken. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Olmedo rent richting de bal. Solorio probeert naar een medespeler te passen. Platas rent richting de bal. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturbide rent richting de bal. Iturbide passt de bal zonder na te denken. Tiscareño is nu in balbezit. Tiscareño haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Degollado geeft de bal voor. González kopt de bal weg. Arce rent richting de bal. Platas verovert de bal door een tackle van achteren. Platas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Donoso is nu in balbezit. Robles verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Varona zijn tegenspeler op de grond. Varona krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JaliscoFC 42%, Trueno Tranquilos 58%.
JaliscoFC - Trueno Tranquilos 1:0

46e minuut.
Solorio passt de bal met de wreef. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Platas rent richting de bal. Platas draait met de bal, schiet en ... Redondo probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Platas bereikt de bal nog maar net als eerste. Platas passt de bal zonder na te denken. Redondo is nu in balbezit. Ochoa onderschept slim de pass. Ochoa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Marcial speelt de bal door. Donoso is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martell. Martell krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Parraguéz rent richting de bal. Parraguéz passt de bal zonder na te denken. Tiscareño rent richting de bal. Tiscareño haalt uit met een fantastische trap. Escobar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Pinto verovert de bal door een tackle van achteren. Pinto geeft een lange en hoge pass. Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa verovert de bal door een tackle van achteren. Ochoa draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JaliscoFC - Trueno Tranquilos 1:1

73e minuut.
Pinto geeft de bal voor. Ochoa is nu in balbezit. Olmedo is nu in balbezit. Ochoa verovert de bal door een tackle van achteren. Ochoa schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Solorio rent richting de bal. Solorio geeft een lange en hoge pass. Almaguer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ochoa rent richting de bal. Ochoa haalt uit met een fantastische trap. Garcés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Redondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
JaliscoFC - Trueno Tranquilos 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JaliscoFC 52%, Trueno Tranquilos 48%.
JaliscoFC - Trueno Tranquilos 1:2