Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diablos Gloriosos Monarcas Feos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.6 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Albarrán probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mejía, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mejía geeft de bal voor. Vizcarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Oliva probeert naar een medespeler te passen. Gallego bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vizcarra. Vizcarra krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Oliva passt de bal zonder na te denken. Escamilla rent richting de bal. Huitrón is nu in balbezit. Escamilla is nu in balbezit. Escamilla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Vaca met de inworp. Huitrón controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Herrera. Herrera krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Morelos geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vaca met de inworp. Huitrón rent richting de bal. Huitrón geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Velasco onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Velasco met een snelle inworp. Huitrón rent richting de bal. Huitrón haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diablos Gloriosos 53%, Monarcas Feos 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Diablos Gloriosos - Monarcas Feos 0:0

47e minuut.
Escamilla speelt de bal door. Huitrón is nu in balbezit. Franco verovert de bal door een tackle van achteren. Escamilla onderschept slim de pass. Escamilla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Gallego passt de bal in één keer door. Robles rent richting de bal. De la Vega begaat een overtreding. De la Vega krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Herrera rent richting de bal. Huitrón verovert de bal door een tackle van achteren. Huitrón passt de bal met de wreef. Escamilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Escamilla haalt uit met een fantastische trap. Gracia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Vaca verovert de bal door een tackle van achteren. Vaca geeft een lange en hoge pass. Velasco is nu in balbezit. Escamilla verovert de bal door een tackle van achteren. Escamilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diablos Gloriosos - Monarcas Feos 0:1

67e minuut.
Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva passt de bal met de wreef. Mejía is nu in balbezit. Mejía geeft een lange en hoge pass. Ponce probeert de bal aan de voet te houden. Reynoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Velasco geeft een hoge lob. Mejía rent richting de bal. Mejía speelt de bal door. Vizcarra rent richting de bal. Vizcarra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Velasco met een snelle inworp. Huitrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Huitrón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Huitrón legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Gracia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diablos Gloriosos - Monarcas Feos 0:2

75e minuut.
Huitrón speelt de bal door. Velasco is nu in balbezit. Velasco passt de bal zonder na te denken. Vizcarra is nu in balbezit. Vizcarra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Herrera met een sublieme pass. Daar is De la Vega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oliva rent richting de bal. De la Vega verovert de bal door een tackle van achteren. De la Vega haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diablos Gloriosos 48%, Monarcas Feos 52%.
Diablos Gloriosos - Monarcas Feos 0:2