Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fuegos Agudos DonovanOfarril2011
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Patiño is nu in balbezit. Patiño met een sublieme pass. Olalde geeft de bal voor. Alpízar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpízar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Sierra kopt de bal weg. Pantoja speelt de bal door. Rergis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo verovert de bal door een tackle van achteren. Pardo schiet op doel. Chávez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Rubirosa met een sublieme pass. Silva kopt de bal weg. Klungelig pakt Patiño de bal. Vargas is nu in balbezit. Vargas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuegos Agudos - DonovanOfarril2011 0:1

36e minuut.
Vargas is nu in balbezit. Neruda is nu in balbezit. Alpízar verovert de bal door een tackle van achteren. Alpízar schiet op doel. Rubirosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuegos Agudos 45%, DonovanOfarril2011 55%.
Fuegos Agudos - DonovanOfarril2011 0:1

57e minuut.
Olalde passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Iturbide de bal. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo draait met de bal, schiet en ... Rergis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lara neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fuegos Agudos - DonovanOfarril2011 1:1

73e minuut.
Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba verovert de bal door een tackle van achteren. Villalba met een sublieme pass. Vargas rent richting de bal. Vargas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Sierra is nu in balbezit. Sierra passt de bal zonder na te denken. Silva rent richting de bal. Pantoja is nu in balbezit. Pantoja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuegos Agudos - DonovanOfarril2011 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuegos Agudos 40%, DonovanOfarril2011 60%.
Fuegos Agudos - DonovanOfarril2011 2:1