Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hard Hammers Day Dragons
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
weak Verdedigen hopeless


12e minuut.
Bagwell probeert de bal aan de voet te houden. Carson is nu in balbezit. Carson speelt de bal door. Lisi rent richting de bal. Lisi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Simms bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastwood verovert de bal door een tackle van achteren. Lisi is nu in balbezit. Eastwood rent richting de bal. Eastwood schiet op doel. Darcy bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Hammers - Day Dragons 1:0

35e minuut.
Dybas onderschept slim de pass. Dybas probeert naar een medespeler te passen. Lisi rent richting de bal. Eastwood rent richting de bal. Eastwood haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Boudreau onderschept slim de pass. Bagwell is nu in balbezit. Bagwell probeert naar een medespeler te passen. Christian bereikt de bal nog maar net als eerste. Christian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hard Hammers 41%, Day Dragons 59%.
Hard Hammers - Day Dragons 1:0

49e minuut.
Simms is nu in balbezit. Zesdorn rent richting de bal. Zesdorn passt de bal zonder na te denken. Lisi is nu in balbezit. Lisi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Simms passt de bal in één keer door. Carson is nu in balbezit. Carson geeft een lange en hoge pass. Eastwood is nu in balbezit. Eastwood schiet op doel. Darcy bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Iverson verovert de bal door een tackle van achteren. Dybas bereikt de bal nog maar net als eerste. Iverson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dybas roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Dybas kan niet meer verder spelen. Depp komt het veld opgelopen. Depp zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Boudreau is nu in balbezit. Carson begaat een overtreding. Carson krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Depp met een sublieme pass. Kojak rent richting de bal. Kojak speelt de bal door. Eastwood rent richting de bal. Eastwood schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Hammers - Day Dragons 2:0

75e minuut.
Carson rent richting de bal. Carson passt de bal in één keer door. Bagwell heeft problemen om de bal te vangen. Christian is nu in balbezit. Christian draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Daar is Zesdorn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zesdorn speelt de bal door. Barlow is nu in balbezit. Lisi verovert de bal door een tackle van achteren. Lisi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Darcy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hard Hammers 44%, Day Dragons 56%.
Hard Hammers - Day Dragons 2:0