Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grauenvolle Kerne Soca Warriors
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Mauch heeft problemen om de bal te vangen. Fauth bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauth onderschept slim de pass. Fauth haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Fauth bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatzemayer onderschept slim de pass. Gatzemayer geeft een hoge lob. Odörfer is nu in balbezit. Odörfer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Rubertus bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinbockel onderschept slim de pass. Heinbockel probeert naar een medespeler te passen. Preißler rent richting de bal. Preißler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Gantenbrink trapt de bal weg. Linß kopt de bal weg. Preißler probeert de bal aan de voet te houden. Odörfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Odörfer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grauenvolle Kerne - Soca Warriors 0:1

23e minuut.
Schroth geeft een lange en hoge pass. Inworp. Juhl met een snelle inworp. Preißler bereikt de bal nog maar net als eerste. Preißler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Vintz trapt de bal weg. Heinbockel kopt de bal weg. Preißler bereikt de bal nog maar net als eerste. Odörfer rent richting de bal. Odörfer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Rubertus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Linß is nu in balbezit. Linß passt de bal met de wreef. Fauth bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauth schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grauenvolle Kerne 50%, Soca Warriors 50%.
Grauenvolle Kerne - Soca Warriors 0:1

49e minuut.
Eilhoff rent richting de bal. Preißler bereikt de bal nog maar net als eerste. Eilhoff tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Preißler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Linß met een snel genomen vrije trap. Gantenbrink probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Odörfer is nu in balbezit. Odörfer schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grauenvolle Kerne - Soca Warriors 0:2

50e minuut.
Daar is Fauth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odörfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schroth rent richting de bal. Odörfer verovert de bal door een tackle van achteren. Odörfer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Fauth bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatzemayer onderschept slim de pass. Peper is nu in balbezit. Fauth is nu in balbezit. Fauth draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Odörfer rent richting de bal. Odörfer haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Geiger de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dehnisch neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Odörfer rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grauenvolle Kerne - Soca Warriors 0:3

68e minuut.
Eilhoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Eilhoff geeft de bal voor. Gatzemayer kopt de bal weg. Fauth is nu in balbezit. Fauth schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grauenvolle Kerne 53%, Soca Warriors 47%.
Grauenvolle Kerne - Soca Warriors 0:3